Foodybox voor kerst

Foodybox

Wat een feestje om met de Foodybox aan de slag te gaan!

Er zijn een heleboel boxen die je tegenwoordig kunt ontvangen. De meeste supermarkten hebben er intussen zelf één. Voor de werkenden of alleenstaanden onder ons begrijp ik dat het heel makkelijk is. Maar ook voor drukke gezinnen is het ideaal. Je hoeft nergens meer over na te denken. Er is altijd een maaltijd in huis.

De Foodybox is iets heel anders. Deze box voorziet je niet van maaltijden. Hierin zitten allerlei producten, meestal nieuwe producten die graag onder de aandacht worden gebracht. Vier keer per jaar wordt dé Foodybox opgestuurd met nieuwe, bijzondere of gewoon hele lekkere producten naar honderd geselecteerde food- en lifestylebloggers. Daarnaast gaat de box naar vijftig culinaire en lifestyle redacties van kranten en tijdschriften. Voor ondernemers is dit heel interessant om hieraan deel te nemen wanneer zij een product hebben dat zij graag onder de aandacht willen brengen.

Zo’n half jaar geleden mochten we een kookworkshop bijwonen “koken met drop”. Wat heb ik hiervan genoten. Geleerd heb ik er ook en ben zelf aan de slag gegaan met wat ideeën die ik had. Wat is het dan leuk om mijn recept terug te vinden in de Kerst Foodybox. Het voelt als een ongelooflijke eer dat ik andere foodjunks mag inspireren met mijn recept. Ik wens dan ook iedereen veel succes.

Met de nieuwe producten ga ik aan de slag. Het moet bij mij altijd even een plekje krijgen waarvoor ik het ga gebruiken. De Kaasfondue van Emmi bewaar ik voor tussen kerst en Oud en Nieuw waar ik zeker een moment zal creëren om eens even makkelijk klaar te zijn.

Verder ben ik erg benieuwd naar jullie recepten, let me know!

x

Foodybox

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie