Tijd voor Champagne!

Champagne

Aftellen naar de avond dat we mogen knallen!!!

Hebben jullie ook dat je het voelt in je hele lijf dat je onder druk staat? Dat is wat kerst met mij doet! Natuurlijk ga ik straks ook genieten, maar nu sta ik onder hoogspanning.

Voor ons is deze maand altijd extra druk. Het begint al eind november als mijn schoonvader jarig is. Dit wordt opgevolgd met Sinterklaas, daarna volgen mijn en Max zijn verjaardag en dan wordt het eindelijk kerstmis. Kerstmis wordt dan weer opgevolgd met Oud en Nieuw en met de verjaardag van Jasper op 3 januari. Daarna wordt het even rustig…

Dit jaar lijkt het wel extreem. Natuurlijk onze ouders hebben we gelukkig nog, maar doordat ze ouder worden, worden deze feestdagen als vanzelfsprekend bij ons gevierd. Max houdt ervan om alles gezellig thuis te vieren. Buiten de deur vindt hij minder intiem. Ik begrijp dat wel, maar het komt wel allemaal op mijn schouders terecht. Koken heeft wel mijn passie, maar zo vaak achter elkaar… Iedere keer weer volle karren halen, menu’s bedenken en hele dagen in de keuken. Ik kan jullie vertellen dat ik in januari er echt even klaar mee ben.

Daarom is het belangrijk om af en toe een momentje voor jezelf in te roosteren! Natuurlijk kijk ik uit naar het ontkurken van de champagne flessen op 31 december middernacht, maar het is wel leuk om er die avond ook nog eens ‘sparkling’ uit te zien. Kruidvat heeft een limited edition maskers. De Catch & Shine maskers liggen nu in de winkel, maar je krijgt ze gratis bij een aantal producten. De maskers zijn reinigend en vochtregulerend. Met deze maskers ga je er vast fantastisch uitzien, ik heb het nodig, dus ik ga alvast kijken of ik ze kan scoren!

Succes met alle voorbereidingen,

X

Champagne

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie