Adventskalender: Dit is echt de ‘allerleukste’!

Adventskalender

Verwennen jullie jezelf ook met een ‘Adventskalender’ in december?

Elke dag een vakje openen, je moet je echt inhouden om niet alles in één keer te openen! Ik kan me gelukkig inhouden en bij deze thee kalender is dat niet zo moeilijk. Het idee is geweldig, iedere dag een andere smaak thee.

Wij zijn enorme thee liefhebbers en drinken eigenlijk na vijven niets anders meer. Nee, sorry, ik ben niet van het wijntje bij het koken. Ik drink heel de dag thee, daar voel ik me heel erg lekker bij. En de rest van de familie sluit zich daar aan het einde van de dag bij aan.

Natuurlijk ben ik geen geheel onthouder, maar thuis heb ik er op een of andere manier niet zo’n behoefte aan. Ik zit liever met een kop thee in de bank of aan de tafel. Het houdt me tegelijkertijd lekker warm en ik krijg mijn hoeveelheid water ook nog binnen. Niets mis mee dus!

Maar terug naar deze adventskalender! Van 1 tot en met 24 december, iedere dag een ander smaakje. In één zakje zit voldoende voor 4 koppen thee, bij ons kan het hele gezin een keertje mee doen. Het leuke ervan is dat je zoveel smaken proeft die je nooit eerder hebt geproefd. Eerlijk is eerlijk, ik moet toegeven dat ik niet voor elk smaakje val. `Ik ben meer een pure thee drinker en houd niet zo van de vruchtenvariaties. Dat heb ik nooit gedaan, maar drink het nu wel. Ik moet tenslotte wel alles even gedronken hebben.

Mochten jullie nog zin hebben om aan te haken, ga dan naar Nicole’s choice, ze heeft alles voor thee en verkoopt ook deze super leuke adventskalender.

 

Adventskalender

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie