Wasparfum: de uitvinding van de eeuw!

Wasparfum

Een extraatje toevoegen aan je was: Wasparfum!

Vinden jullie het ook zo lekker als de was heerlijk fris ruikt? Ik kan er echt van genieten als de geur van ‘wassen’ door het huis dwaalt. De frisse, schone lucht doet iets met me!

Met twee pubers in huis is het soms even door een muur heen slaan als je hun kamers in loopt! Sorry voor hun, maar ik denk zo maar dat dat niet alleen bij mij zo is. Trouwens, bij ons ruikt het ook niet altijd even fris na een nachtje met de ramen dicht geslapen te hebben. Iedereen draagt zo zijn geurtjes bij zich en verbloemt dat met deodorant en/of een parfum. Maar wat vinden jullie van het toevoegen van een extra luchtje aan de was?

Het wasmiddel is nieuw en vervangt niet een echt parfum dat je op je lijf sprayt. Maar wanneer je aan je kleding, handdoeken of beddengoed ruikt, ruikt het wel heel erg lekker! En dat is matig uitgedrukt! Afgelopen zondag draaide ik een paar wasjes om het voorzichtig uit te proberen. Een paar druppels per wasbeurt is meer dan genoeg! De frisse lucht van Diamant, Smaragd en Aqua Marina dwarrelde door ons huis. De ‘kids’ kwamen na een dagje hockey bij ons nog snel iets eten om door te gaan naar een ‘thé-dansant’. Gevolgd door een paar vrienden was het eerste wat zij in koor zeiden: “Wat ruikt het hier lekker!”

De handdoeken eenmaal opgevouwen, brengen een heerlijke frisse geur in de badkamer. Het beddengoed ruikt zo fris, dat onze slaapkamer veranderde in een soort bloementuin. En onze kleding? Ik kan niet vaak genoeg mijn neus even tegen mijn mouwen aan drukken, zo lekker vind ik het ruiken. Ook wanneer je de kastdeuren opent van de kledingkast, komt er een geweldige geur je tegemoet.

Eigenlijk was het heel toevallig. Ondanks dat ik mijn handdoeken op 60 graden was, is het soms moeilijk als je ze niet goed droogt om ze geurloos te krijgen. Mijn man klaagt daar wel eens over en had toevallig net gevraagd of daar niet iets aan te doen was. En zo kwam het wasparfum op mijn pad!

Ik kan niet anders zeggen dat het één van mijn succesvolste aanwinst in huis is! Leuk om iemand kado te geven, maar ook zeker om te krijgen. Check op Wasparfum.nl en laat je inspireren door de verschillende geuren.

X

Wasparfum
De zes geuren van Wasparfum
Wasparfum
Hoe leuk om als gift te krijgen of te geven?

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie