Bowls, de hit van nu en zo lekker!

Bowls

Maken jullie thuis ook wel eens bowls?

Poké bowls zijn niet meer weg te denken, het zijn en blijven nog steeds een grote hit. Maar met  “Bowls” kun je heel gevarieerd omgaan. Denk aan variaties voor het ontbijt, lunch en diner, maar ook aan geheel andere ingrediënten als de standaard die we kennen.

Het is de trend van nu! Het is niets meer dan schaaltjes tot de rand vullen met hartige , zoete, kleurrijke en gezonde ingrediënten. Het is een lust voor het oog en ook nog eens super lekker!

Je kunt eindeloos variëren met al die verse en smakelijke ingrediënten. Daardoor is het een gerecht dat je eenvoudig kunt aanpassen aan een persoonlijke smaak. Je kunt het combineren met quinoa, bulgur of spaghetti van courgette, rijstnoedels en verschillende soorten rijst. Ze worden ook wel eens de boeddha bowl of sunshine bowl genoemd: kommetjes met alles dat je lekker vind en natuurlijk met liefde gemaakt. Maar denk ook aan fajita-, acai-, breakfast-, smoothie- en allerlei andere bowls. Het is een gezond kommetje! Regels zijn er gewoon weg niet.

In “Bowls” vind je 40 recepten om je vingers bij af te likken. Ze zijn inzetbaar voor het ontbijt, lunch of diner. Ik werd verrast door de enorme variëteit en ben zelf hierdoor van onze standaard ‘bowls’ afgeweken. Wat ook handig is, is dat de schrijfster verschillende recepten voor dressings heeft opgenomen. Daar kun je dus ook nog mee afwisselen in plaats van de sojasaus bij uitstek!

Het maken van een bowl is super eenvoudig en komt goed tot zijn recht met een werkende man en studerende / sportende kinderen. Iedereen krijgt zijn vitamines binnen, het is makkelijk en dus super gezond. Zijn jullie ook al om voor het maken van dit lekkere gerecht?

Bowls
Vegan Bowl
Bowls
Breakfast bowl
Bowls
Bowls!
Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie