Persoonlijke geuren, hebben jullie er een?

Persoonlijke

Ikzelf dweep al jaren met een persoonlijke geur…

Een parfum ofwel luchtje voor jezelf kopen, vind ik vreselijk moeilijk. Er is zoveel keus! Natuurlijk kun je al snel duidelijk maken of je van lichten, bloemige geuren houdt of liever voor een wat donkerdere, zware geur. Ikzelf geef de voorkeur aan een frisse, ietwat fruitige/bloemige geur en mijn persoonlijk geur is dan ook het groene appeltje van Donna Karan. Maar ik moet eerlijk toegeven dat ik mezelf ook een keer een geur van  Jo Malone cadeau heb gedaan. Het was op het vliegveld van Dubai, toen nog net niet te koop bij de Bijenkorf. Ik koos toen voor het Jasmijnluchtje, ook bloemig;).

Nu heeft Jo Malone een nieuw geurtje, een geur die ik nog niet geroken heb. Wel klinkt het heel interessant en zodra ik in de gelegenheid ben, zal ik er eens aan ruiken! Misschien wordt het een nieuwe persoonlijke geur. Deze nieuwe geur heet: Honeysuckle & Davana…

Waar moet je aan denken?

Heggen zoemen met bijen en beestjes. De zonnige gele en zachte perzikkleurige tinten van ongetemde kamperfoelie kleuren langzaam het Engelse platteland. Ze fleuren dagen op en laten nachten lekker geuren. Een uitbarsting van geluk, vastgelegd in Honeysuckle & Davana. Perfect om alleen te dragen of in combinatie met een andere geur – door de kunst van Fragrance Combining ™.

Spray voor een extra moment van geluk na het douchen de verfrissende Grapefruit Body & Hand Wash. Of ga voor een meer gewaagde keuze en gebruik een rijke laag van Oud & Bergamot Body Crème. Beiden zijn een geslaagde combinatie.

De Geur

Ik vind het nogal moeilijk te omschrijven, maar ze omschrijven het zelf als volgt. De wildheid van kamperfoelie, die bloeit op het Engelse platteland. Klimmend. Fris, door rozen en de aromatische, fruitige twist van davana. Toetsen van hout met mos. Warm door de zon. Stralend. Zonnig. Gelukkig.

Deze Honeysuckle & Davana is verkrijgbaar vanaf september 2018 bij de Jo Malone London boutiques.

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie