Schoenentrends herfst / winter 2018 / 2019

De keuze is reuze: bekijk hier de laatste schoenentrends

Het nieuwe herfst-/winterseizoen staat weer voor de deur en dat betekent dat we weer kunnen smullen van nieuwe trends. Zo is de lakschoen terug van weggeweest en mag ook bordeauxrood weer gezien worden. De sock boot blijft nog even hangen, net als de stoere combat boots (veterlaarsjes) en schoenen in metallic kleuren. Klassiekers zoals de luipaardprint en compleet witte schoenen blijven natuurlijk altijd on trend.

Het blijft gissen naar de nieuwe schoenentrends voor het nieuwe seizoen. Het verbaast mij best dat de metallic kleuren blijven en dat ook de panterprint nog steeds een hot item blijft. Maar bekijk hier de foto’s van de nieuwe collectie van Van den Assem. Het is het bewijs dat er veel aangeboden wordt.

De Sock Boot vind ik overigens geweldig en “woohoo” ik heb ze nog niet. Ik denk dat ze onwijs lekker zitten. Misschien niet practisch met sneeuw en regen, maar verder heel tof!

Wel zien we andere hakken, blokvormig die breed uitlopen. Staat denk ik lekker stabiel! Ook de hoge sneakers zijn er weer, die vinden wij heel erg tof!

Ik ben benieuwd waar jullie voor gaan vallen!

Schoenentrend Schoenentrend Schoenentrend Schoenentrend Schoenentrend Schoenentrend Schoenentrend Schoenentrend Schoenentrend Schoenentrend Schoenentrend Schoenentrend Schoenentrend Schoenentrend Schoenentrend Schoenentrend Schoenentrend

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie