Help, hoe verzorg ik mijn haar op vakantie?

Aveda

Vakantieproblemen, voor zover je die hebt…

Een drama vind ik het: mijn haar! Ok, ik heb de luxe dat ik redelijk lang onder de Spaanse zon mag verblijven, maar hoe doen al die Spaanse dames dat? Zon, zee, warmte en af en toe een beetje chloor van het zwembad: alle ingrediënten om je haar te killen. Dat gebeurt dan ook bij mij en binnen een week lijkt het wel stro! Tegelijkertijd probeer ik met allerlei haarmaskers, serums en conditioners het nog enigszins in bedwang te houden, maar is er eigenlijk echt iets voor?

De Damage Remedy™ Daily Hair Repair van Aveda beschermt en herstelt het haar direct van warmtestyling tot 450°. Dus als ik mijn haar was tijdens mijn warme vakantie in Spanje, maar nu ook in Nederland, is dit een must om te gebruiken bij het stylen van mijn haar. De verzorging, 98% van natuurlijke oorsprong, zonder uitspoelen repareert de structuur van het haaroppervlak. Naast dat deze verzorging, gemaakt met quinoa-eiwit, je haar sterker maakt, zorgt de Macadamia olie ervoor dat de oppervlakte van het haar verzacht wordt en wordt je haar gevoed door de soja. Dit hero product heeft net een nieuwe claim dat het breken van het haar vermindert met 90% in slechts 1 week. Dit blijkt uit een onderzoek bij dagelijks gebruik. Het lijkt mij dat ik dit absoluut moet proberen!

Over Aveda

Onze missie bij Aveda is te zorgen voor de wereld waarin we leven, van de producten die we maken  tot de wijze waarop we iets teruggeven aan onze samenleving. Bij Aveda streven we ernaar een
voorbeeld te stellen voor milieuleiderschap en verantwoordelijkheid, niet alleen in de wereld van de schoonheid maar overal ter wereld.

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie