Onderkin…. Hup weg ermee!

Onderkin

Onderkin? Misschien biedt Sizero wel de oplossing

Het zal waarschijnlijk ook wel weer met de leeftijd komen, maar ik zie dat mijn onderkin wat slapper wordt. Een vreselijk gezicht als ik het op foto’s zie, maar ja wat kun je eraan doen?

Op facebook zag ik een advertentie van Sizero voorbij komen. Ik werd er door aangetrokken en dacht “daar wil ik meer over weten”. Zou Sizero inderdaad hier de oplossing voor kunnen bieden. Ik heb namelijk wel een klein apparaatje waarmee je kinoefeningen kunt doen om die spieren weer sterk te maken, maar ja alles valt samen met discipline…

Bij Sizero onderging ik een onderkin-behandeling waarbij kleine samentrekkingen de spieren weer hard aan het werk zetten. Deze shapetrainer pakt de contouren van het gezicht aan: het belooft een hardnekkige onderkin, gezwollen wangen en rimpel te laten verdwijnen of in ieder geval te verzachten. Dit is overigens goed voor het hele gezicht. Ik vond het wel een beetje een vreemd gevoel. De behandeling is zeker niet pijnlijk, maar toch was ik blij dat het voorbij was. Ik geloof wel wanneer je deze behandeling bijvoorbeeld 10 keer herhaald dat het zeker resultaat zal opleveren.

Verder blijf ik erbij dat je altijd moet blijven combineren. Daarmee bedoel ik dat wanneer je aan een Sizero kuur begint, je ook op je voeding moet letten en ook in beweging moet blijven. Dat is voor de totale balans van het lichaam het meest effectief!

Meer weten hierover? Google eens naar Sizero!

Onderkin
Je ziet mijn mond scheeftrekken van de impulsen;)!
Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie