De Keuken in met Whisky

Whisky

Whisky, de geweldige smaakmaker van veel gerechten!

Whisky, naast het feit dat een spannend en een zeer exclusieve drank is om te drinken, is Whisky ook een geweldige smaakmaker voor heel veel gerechten. Het kookboek “De keuken in met Whisky” van Hans Offringa is niet alleen een kookboek met fantastische gerechten, maar leert je ook enorm veel over Whisky. Ik als geen Whisky-drinker werd er aangenaam door verrast.

Het kookboek bevat spannende whisky-adviezen in combinatie met topgerechten van De Librije. Hans Offringa vertelt ook hoe Whisky in de keuken de afgelopen jaren een enorme vlucht heeft genomen. Geen wonder; omdat het de meest complexe drank ter wereld is, smaakt het naar meer. Beroemde ‘neuzen’ in de industrie ontdekten meer dan 200 verschillende aroma’s in whisky. Steeds meer mensen experimenteren ermee, zowel ín gerechten als ernaast.

Naast de 27 heerlijke en goed te bereiden recepten is er ook aandacht voor de ‘receptuur’ van de geselecteerde whisky’s en de herkomst ervan. Het boek is fraai vormgegeven en bevat prachtige fotografi e van Ron Greve die zowel de gerechten als de whisky’s optimaal tot hun recht laat komen.

Dit luxueus uitgevoerde boek zal een must zijn voor elke whisky- en foodliefhebber, dus een must-have voor elke kok. Het boek is te bestellen via Karakteruitgevers.

Succes!

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie