In acht weken zomerfit!

Trainen met Carlos Lens, dit is je kans!

Gaat je telefoon, krijg je zo maar Carlos Lens aan de lijn! Of we zin hebben om mee te doen aan de Zomerhit 2016. Ik ging uit mijn dak, heb direct mijn dochter gebeld om even bij te komen! Pffff, hoe geweldig is dit? Ik houd van sporten en dan nu de kans krijgen om ‘Outdoor’ met Carlos te trainen, ik hoefde natuurlijk geen twee keer na te denken.

Maar dit is niet alleen voor mij weggelegd. Carlos voelt dat er een nieuwe beweging zit binnen de sport cq fitnesswereld. Daarom heeft hij iets nieuws opgezet: een ‘ultimate grouptraining’ in het Kralingse Bos te Rotterdam, Amsterdamse Bos te Amsterdam, Sonsbeek te Arnhem en in het Zuiderpark te Den Haag. De training is een explosieve total body workout van 45 minuten of wel HIIT: High Intensity Interval Training! Het is echt bedoeld voor de sporter die tot het uiterste wilt gaan. Het lijkt mij behoorlijk pittig, maar voel ook direct de enorme uitdaging. Ik ben de laatste tijd te weinig met cardio bezig geweest, dus misschien is dit ook wel het moment dat ik dat weer eens op moet pakken. Stiekem vrees ik een beetje voor wat komen gaat, maar hup we gaan gewoon bikkelen;).

Carlos vertelt dat veel van zijn klanten en mensen in het algemeen haast hebben tegenwoordig, vandaar dat er allerlei nieuwe en kortere methodes worden verzonnen zoals insanity, grid, gladioter, tabata etc. Dit zijn allemaal interval-trainingen met een hoge intensiteit: de zogehete HIIT methode. In bijna al zijn zijn groepslessen gebruikt hij HIIT. Hij heeft 2015 uitgeroepen tot het jaar van de BIL, daarmee heeft hij SBS Shownieuws, Linda online, Telegraaf online gehaald en nog veel meer. Echter hij had nog geen programma klaar staan om dit op te volgen, maar nu wel: Work Outdoor en daarmee roept hij HIIT uit tot de zomerhit van 2016!

Het doel van de totale body workout is om binnen 8 weken zomerfit te zijn. Binnen deze weken die aanstaande dinsdag 23 mei ingaan, ga je twee keer per week trainen. Deze training wordt aangevuld met een voedingsadvies en training via ByCarlos.nl.

Verschillende bekende Nederlanders, zoals Liza Sips, Bridget Maasland, Monique Collignon en Nando Rafael gingen ons voor. Zo zegt Monique Collignon dat zij zich fitter voelt dan ooit te voren en is 14 kg afgevallen. Bridget is 6 kg afgevallen en Liza vindt de methode geweldig, heeft meer curves en een sixpack gekregen. Genoeg motiverende woorden om het zelf ook te willen ervaren.

Zijn jullie intussen net zo enthousiast geworden als ik? Kom op, zet je erover heen en meld je aan op www.carloslens.nl/workout.

Denken jullie misschien Carlos Lens, wie is dat ook al weer, dan zal ik jullie memory even opfrissen;). Als fitness expert was Carlos te zien in diverse TV programma’s zoals Big Diet & de Goudenkooi. Daarnaast had hij zijn eigen ochtendprogramma, Move that body, op Net5. Hierdoor kon heel Nederland ’s ochtends trainen met Carlos vanuit hun eigen omgeving.

Carlos Lens is niet zo maar een trainer. Hij creëerde zijn eigen systeem genaamd By Carlos. Hiermee traint hij al jaren veel bekende Nederlanders zoals Linda de Mol en Anouk. Ook geeft hij over het hele land les  in verschillende aerobicsstijlen zoals Kickfun, Circuit & Thai Bo. En dan nu heeft hij bovengenoemde fitnesshype toegevoegd de Intensity Workout. Alles over Carlos Lens kun je lezen op Carlos Lens!

Succes en graag tot ziens bij Carlos!

Carlos-Lens1

 

-Rotterdam

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie