2BSlim

Sauzen zonder calorieën en vetten, 2BSlim heeft het!

Laatst waren we uitgenodigd voor een lunch in Amsterdam waarbij de sauzen van 2BSlim werden gelanceerd door Sander Janson. Nieuwsgierig als we waren, reisden we af naar Crazy Kitchen waar Attachée de lunch had verzorgd. Soms heb je geen idee of verwachting waar je terecht komt en dan heb je ineens een super leuke middag: Dit was er zo één!

De presentatie zoals gezegd werd verzorgd door Sander die er een heus feestje van wist te maken. En natuurlijk niet te vergeten de koks in de keuken die fantastische gerechtjes presenteerden, 5 gangen lang, voorzien van een heerlijk 2BSlim sausje. En het gevoel erbij dat de calorieën minimaal waren, gaf nog eens een extra boost om onze bordjes leeg te eten;). Daarnaast draaide DJ Thiago Mereilles een heerlijke beat, die je in Ibiza-achtige sfeer bracht. Kortom een heerlijke middag.

2beslim1

De sauzen bevatten 0% vet, 1 calorie per portie en geen suiker, maar hebben wel 100 % smaak vanuit natuurlijk ingredienten. Verder zijn de 2BSlim sauzen gluten- en lactosevrij en geschikt voor vegetariërs en veganisten. Sander benadrukte dat hij zonder problemen zijn naam aan het product hing. In deze tijd ligt de focus bij veel mensen op goed en gezond eten en ook hij is daar al jaren mee bezig. De sauzen zijn daarbij een uitkomst!

Ook de bedenker Miquel Ferrando Pascual was bij de presentatie aanwezig en speciaal hiervoor uit Barcelona gekomen. Heerlijk om te bedenken dat er ook nog een Spaans tintje aan zit;). Nadat bleek dat Miquel een te hoog cholesterolgehalte had en op zijn voeding moest gaan letten, kwam hij erachter dat er maar weinig verantwoorde producten op dit gebied te koop waren. Het was dus niet alleen een aanleiding om weer actief te gaan trainen, maar ook het begin van de ontwikkeling van de 2BSlim sauzen.

Naast de sauzen is de lijn inmiddels ook uitgebreid met een havermout en een eiwitpoeder. Dit voor de sporters onder ons. Grappig is als je op zo’n middag in aanraking komt met heel veel mensen die ook bezig zijn met hun lijf, blijk ik ineens niet de enige te zijn, die ’s ochtends met havermout begint. Ik voelde me letterlijk als een vis in het water en ben ook heel nieuwsgierig naar deze twee producten.

2BSlim is natuurlijk bezig de lijn met nog meer gezonde producten uit te breiden. De sauzen zijn inmiddels te koop in maar liefst 18 landen. In Nederland zijn de 2BSlim sauzen te koop bij Bodyenfitshop, Vitaminestores en DIO Drogisterijen. De variatie is groot, er is altijd wel een smaak die bij jou in de smaak valt, bv BBQ-, Pikante Chili-, Knoflook- of Caesarsaus. Maar ook zoete varianten zoals Chocolade-, karamel- en aardbeiensaus. Speciaal voor de pasta is er een Carbonara-, Tomaat- en Pestosaus, dus samen met een koolhydraatarme pasta eet je en gezond en super mager;).

Het was voor ons een gezellige, maar vooral leerzame ervaring en gaan zeker van de sauzen genieten! 2BSlim kun je ook volgen op 2BSlim en via 2BSlim on line.

Succes!

2beslim5

2beslim12

2beslim10

2beslim9

2beslim11
Natuurlijk alcoholvrij;)

 

 

 

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie