LEUK: Top 10 van Soei-Len

Mijn top 10  in willekeurige volgorde

In deze rubriek staan bloggers centraal en delen zij hun Leuk! Top 10. Een leuke manier om elkaar iets beter te leren kennen.

1. Mijn GEZIN!!! Dat staat op nummer EEN. Tim, Hugo-Gijs, Anne-Julie en Belle-Amélie…wat ben ik dol op jullie. Klinkt cliché, maar het is gewoon de waarheid.

2. Vakanties plannen, uitvoeren en gaan…heerlijk genieten. Binnenkort komt de zomervakantie eraan. Met het hele gezin twee weken genieten van de zon #geenwerkalleenmaarleukedingendoen. Heerlijk in de ontspanning en chill-modus.

3. Shoppen; zowel online als heerlijk in de stad. Dit kan met het gezin.  Ze vinden het alle vier prima, mits er wel geluncht wordt in een gezellige omgeving. Maar ook zonder man en kids kan ik goed slagen;-)

4. Eetdates met mijn (hockey)vriendinnen, fijn bijkletsen onder het genot van een hapje en een drankje, in ons favoriete restaurant.

5. Schoenen!!! Ik ben eigenlijk een ‘Schoenaholiek’. Ik houd er zo van… ik ben de tel inmiddels kwijtgeraakt.

6. Binnenkort gaan we een weekje weg boeken…naar het buitenland zonder kids… even slikken… (first time in acht jaar tijd), maar heb er zoveel zin in.

7. Wedstrijdje hockeyen op de zondag. Heerlijk gewoon Soei… geen mama, geen vrouw van, lekker mijn eigen spel spelen op het veld. (Na een schouderblessure van ruim een half jaar rust, operatie en heel de rataplan mag  ik volgend seizoen weer ballen). Ik kijk uit naar de zondagen. (Vind in de regen spelen wel iets minder, moet ik eerlijk toegeven.)

8. Eén keer per jaar met vriendinnen en gezin (wel afzonderlijk van elkaar) naar Barcelona. Voelt als thuiskomen.

9. Gezin-momentjes, zondagochtend als al het grut bij ons in bed kruipt. Wat een rijkdom! Met elkaar eten en lekker bankhangen. Ik houd ervan.

10. Een goed glas wijn, met heerlijke hapjes kan ik ook zó gelukkig van worden.

Liefs, Soei

gagshd,hc

 

 

angelique_vlieg

angelique_vlieg

Owner/Founder Shopaholiek/ShopaholiekMama at Shopaholiek Kids Fashion & Lifestyle online magazine
45+, getrouwd, 4 kinderen. Woonachtig in Dubai. Niet te serieus, beetje chaotisch en altijd in voor wat leuks.
angelique_vlieg

Latest posts by angelique_vlieg (see all)

About angelique_vlieg

45+, getrouwd, 4 kinderen. Woonachtig in Dubai. Niet te serieus, beetje chaotisch en altijd in voor wat leuks.

View all posts by angelique_vlieg →

Geef een antwoord