LimaLama: Omslagdoeken uit Peru!

LimaLama: Omslagdoeken uit Peru!

De LimaLama omslagdoeken zijn super zacht en prachtig van kwaliteit: heerlijk warm met de koudere dagen in het vooruitzicht!

Voor mij dus ideaal! Ik als mega-koukleum, altijd koude handen en voeten, val als een blok voor dit soort items. Als ik even geen zin heb in een jas, grijp ik snel naar een heerlijke omslagdoek. Juist voor die kleine afstandjes van auto naar winkel of even naar de brievenbus, daar is zo’n omslagdoek bij mij ideaal voor.  Niet te dik gekleed in de auto en lekker beschermd tegen de frisse wind. Ook als de verwarming nog niet aan is en ik het net even iets te koud vind, grijp ik heerlijk naar mijn omslagdoek. Ik heb er nu 1 van LimaLama.

De omslagdoeken van LimaLama zijn in tien kleuren te krijgen, dus er past er altijd wel één bij jouw favoriete outfit. Daarnaast heeft LimaLama ook een deken voor thuis op de bank in drie kleuren verkrijgbaar! Die laatste heb ik dan nog niet, maar overweeg om er toch maar 1 aan te schaffen met de koudere dagen in het vooruitzicht.

Heerlijke zachte omslagdoek van LimaLima
Heerlijke zachte omslagdoek van LimaLama

De LimaLama omslagdoeken zijn gemaakt van Alpacawol en zijn afkomstig uit Peru. Het voordeel van Alpacawol, overigens vergelijkbaar met cashmere of mohair, is dat het hypoallergeen is en dan ook niet kriebelt! Heerlijk dus om te dragen over je net te blote kerstjurkje of straks over je zomerse outfit. Ook dat kwam mij goed uit, ik ben niet zo gek op dat gekriebel van wollen items.

Mooi is dat LimaLama ook nog eens “Stichting HoPe Peru” steunt. Bij elke aankoop gaat er een deel naar de stichting. De bijdragen komen ten goede van jongeren in Peru om ze te helpen een beroepsopleiding te kunnen volgen. Daarnaast worden de jongeren Spaanstalig opgeleid, hetgeen hun kans op een redelijk bestaan in de Peruaanse maatschappij vergroot. Meer informatie kunt u hierover vinden op Stichting HoPe.

LimaLama heeft op het moment een aanbieding. De heerlijke omslagdoeken zijn te verkrijgen via hun site LimaLama voor slechts € 39,95 en de dekens (180×130) voor € 34,95. Bij aankoop van 2 stuks of meer hoef je geen verzendkosten te betalen. Een mooi cadeau voor onder de kerstboom, als u hem nu bestelt, heeft u de omslagdoek zeker voor de kerst in huis.

Houdt onze site morgenavond in de gaten, want we mogen een omslagdoek weggeven.

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie