PLOG: Parijs & Amsterdam

     # BEURS PLAYTIME PARIJS & KLEINE FABRIEK AMSTERDAM #

Ook al zijn we een kleine 3 weken verder, beleef ik het nog steeds als de dag van gisteren. Wat een super dagen hebben we gehad in Parijs en Amsterdam! Parijs heeft iets magisch, het blijft een geweldige stad. Beurs PlayTime lag op een mooie locatie aan de rand van Parijs, heerlijk weer hadden we, en we hebben zoveel mooie collecties gezien voor het voorjaar en zomer 2016, en niet alleen voor kids en baby’s, maar ook voor mijzelf als zwangere mama..;)

DeKleine fabriek is al jaren gevestigd in de Rai, maar ook hier wisten we niet waar we kijken moesten, zoveel leuks, zoveel bekenden, zoveel leuke enthousiaste mensen ontmoet, kortom heel veel werk voor ons de komende tijd waar we ontzettend veel zin in hebben.

Kijken jullie mee?

IMG_3725
Onderweg naar Parijs!! Joehoe…
IMG_3731
Arrivé
IMG_3726
Zomers…
IMG_3727
Romantisch by Heritage.
IMG_3729
I love it!! Rock star baby
IMG_3734
Stoere skinny’s van Noppies voor zwangeren mama’s
IMG_3732
De naam zegt het al
IMG_3733
Take a break in het warme Parijse zonnetje
IMG_3738
Eten
IMG_3735
en drinken…
IMG_3730
Bepakt en bezakt, het zit er weer op voor ons. Dag Parijs, tot volgend jaar!!
IMG_3795
Hallo Amsterdam!!
IMG_3794
Ook tijdens mijn zwangerschap begin ik de dag met een koffie
IMG_3796
De complimenten meisjes
IMG_3797
Hoe lief is dit!!

IMG_3799

IMG_3800
Cavalier, voor Mama & Baby
IMG_3801
Hebben, hebben , hebben…

IMG_3802

IMG_3804
Super collectie van SuperRebel KidsGear, mijn jongens worden ook SuperRebels!!
IMG_3806
Charlotte Varossieau van de geweldige tassen AntiChic.com
IMG_3819
Heel veel verzameld
IMG_3818
Het is allemaal ook zo leuk
IMG_3815
En heel veel werk voor ons de komende weken, maar wel leuk!!

Liefs, katja

\

Katja de Hoogh

Katja de Hoogh

45+, samenwonend met de allerliefste, 3 kids en 2 hondjes. Inmiddels gesetteld in het gezellige Brabantse land middenin de stad. Houdt van shoppen, borrelen met vriendinnen en hapje eten met vrienden en kids. Fashion Addict in hart en nieren. Motto: Life is too short to do boring things!
Katja de Hoogh

Latest posts by Katja de Hoogh (see all)

About Katja de Hoogh

45+, samenwonend met de allerliefste, 3 kids en 2 hondjes. Inmiddels gesetteld in het gezellige Brabantse land middenin de stad. Houdt van shoppen, borrelen met vriendinnen en hapje eten met vrienden en kids. Fashion Addict in hart en nieren. Motto: Life is too short to do boring things!

View all posts by Katja de Hoogh →

One Comment on “PLOG: Parijs & Amsterdam”

Geef een reactie