Mesotherapie: Alles over voor een gezonde huid!

Mesotherapie

Strak door het leven…

Helaas, helemaal strak zal het niet meer worden. Dat we streven naar mooi oud worden, leeft bij de meeste vrouwen van mijn leeftijd wel. We willen er graag alles aan doen om er nog een beetje mooi uit te blijven zien. Laatst ben ik op bezoek geweest bij Cadance Huidinstituut in Den Haag wat weer een hele openbaring voor me was.

Ik luister graag naar iemand die er alles over weet! Sophie van Cadance heeft zelf een prachtige huid. Zij zelf gaat ook richting de 40 jaar, maar als ze me had verteld dat eind 20 was, had ik het zo geloofd. Hier komt geen botox en filler aan te pas, het is puur een goede huidverzorging. Zij begint me allereerst te vragen wat ik zelf zoal doe en welke producten ik gebruik. Het is voor de basis om te begrijpen waarom mijn huid er zo uitziet. Niet dat deze slecht is verzorgd, maar zij streeft natuurlijk naar een nog beter resultaat.

Na een grondige huidanalyse bespreken we dat mijn huid ietwat vochtarm is en dat mesotherapie op dit moment een mooie behandeling is voor mijn huid. Ik had me voor mijn bezoek al wat verdiept in de behandelingen die Cadance kan aanbieden en had bedacht dat dit een mooie zou kunnen zijn voor mij.

Mesotherapie, wat is het?

Deze schoonheidsbehandeling is één van de meest uitgevoerde gezichtsbehandelingen, omdat mesotherapie de meest effectieve manier is om de vochtbalans van de huid te herstellen. Lijntjes en rimpels zullen verminderen en het volume van de huid zal toenemen, waardoor de huid er voller en jonger uitziet. Om het vochtgehalte van de huid te optimaliseren brengen ze met behulp van een meso-gun vitamines, mineralen en hyaluronzuur aan in de huid. Deze schoonheidsbehandeling is volkomen veilig en zeer effectief.

Wat zijn de resultaten van de anti-aging behandeling?

Al na de eerste schoonheidsbehandeling kan je het eerste resultaat ervaren en zien. De huid wordt direct zichtbaar opgevuld. Op de lange termijn zal de huid steeds meer gaan stralend en er enorm gezond uit gaan zien.Kies je voor een mesotherapie kuur van 3 of 6 behandelingen (afhankelijk van de huid conditie) dan mag je een betere huidstructuur, fijnere poriën en vermindering van rimpels verwachten.

Ik ben nu één keer geweest en kijk uit naar de volgende behandeling. De behandeling is overigens geheel pijnloos al ziet het er misschien een beetje spannend uit. Zelfs nu na één behandeling heb ik al het gevoel dat mijn huid er mooier uit ziet. Ik gebruik wel de producten erbij die zij me heeft aangeraden en drink iedere dag een collageen-drankje waarover later meer.

Zelf ben ik erg blij met het resultaat, ik kijk uit naar de volgende behandeling en kan niet wachten op het resultaat na vier keer!

Blijven jullie me volgen?

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord