Weg met die wallen en mijn “winter face”

Frisse oogopslag in 1 behandeling!

Het is natuurlijk onzin dat ik in de winter meer kringen onder mijn ogen zou hebben dan in de zomer. Alleen in de zomer valt het misschien minder op omdat je dan ook een tintje hebt. Deze winter viel mij zwaar… Ik ben echt klaar met corona, terwijl ik weet dat het er is en dat we ons aan regels moeten houden. Het veel binnen zitten en alles dat erbij komt kijken, heeft toch op een of andere manier invloed op mijn lijf en gezicht!

In het afgelopen half jaar heb ik echt wel stress ervaren. Ik heb me lang groot gehouden, maar onderhuids komt dat mij altijd tot een uitbarsting. Slecht slapen, veel hoofdpijn, stramme spieren en tja, fijne kringen onder mijn ogen. Aan alles is wat te doen, als je de signalen maar herkent. Voor het slecht slapen ben ik een kuur gaan volgen in de Cryo, voor mijn hoofdpijn en stramme spieren loop ik bij de fysio en ja voor mijn wallen en kringen gebruik ik Remescar! Zo eenvoudig kan het zijn!

Kijk, ik kan wel weerleggen waarom ik die donkere wallen onder mijn ogen heb, anderen kunnen misschien niet hun vinger erop leggen. Het kan dus komen door stress, je fysieke en mentale houding kan tot vermoeidheid leiden. Hierdoor kun je weer kringen en wallen krijgen onder je ogen. Naar mate we ouder worden, verslapt de huid onder de ogen. Dit kan ook leiden tot wallen of donkere kringen, hetgeen overigens heel onschuldig is. Maar er is heel eenvoudig iets aan te doen.

Het gebruik van Remescar tijdens het ochtend ritueel is zo plezierig. Je gaat namelijk na het douchen van een onuitgeslapen gezicht, naar een frisse look! En dat alles al na 1 applicatie! Resultaat blijft 10 uur zitten en kan gewoon daarna met make-up gecombineerd worden. Ook voor de nacht heeft Remescar een oogcreme die verzorgt, hydrateert en fijne lijntjes vermindert.

Ik gebruik het nu een maand en ben er echt super blij mee. Het is fijn om vooral de vermoeide blik te laten verdwijnen. Hieronder zie je een voorbeeld van het gebruik van Remescar na 1 applicatie. Het is echt heel bijzonder. Als je het gaat gebruiken, bedenk dan dat je heel weinig nodig hebt. Anders krijg je een soort witte kringen en geeft het een trekkerig gevoel en dat is helemaal niet nodig. Bedenk dan dat je echt te veel hebt gebruikt. Het beste is om een kleine druppel uit te wrijven tussen je wijsvingers en dan tegelijk aan te brengen van binnen naar buiten. Zo doe ik het in ieder geval en dat werkt perfect!

Meer weten? Google dan eens naar hun website. Ze hebben nog meer interessante producten!

Remescar RSDC beforeafter MF

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →