Welke soort lipstick past bij jou?

Ga jij ook nooit de deur uit zonder mascara, beetje blush en als finishing touch een lipstick?

Uit onderzoek is gebleken dat veel vrouwen zich “naakt” voelen zonder bovenstaande make-up producten. Heel eerlijk gezegd herken ik mezelf daar wel in. Als ik een boodschap ga doen check ik toch even in de spiegel of mijn lippen nog wat lippenstift kunnen gebruiken of dat ik de lipstick weer opnieuw moet aanbrengen.  Dat ligt er natuurlijk maar helemaal aan welke soort lipstick ik die dag heb opgedaan. Want wist je dat er zoveel verschillende soorten lippenstick zijn? We zetten ze even een op rijtje voor je zodat jij de volgende keer precies weet je koopt

Matte lipsticks

De naam zegt het natuurlijk al. De lippen worden niet glanzend op de lippen maar drogen mat op. Deze matte lipstick matte lipstick blijft dan ook lekker lang zitten. Al geeft deze nog wel af tijden het eten of zoenen. Mooie lipstick om bijvoorbeeld naar je werk te dragen.

Crème lipstick,

Deze lipsticks zijn wat voller en romiger. Ze zijn ook prettiger op de lip, beetje vetter en voelen gewoon fijn. Maar… die geven echt goed af en zullen regelmatig moeten worden bijgestift. Met een goede lipliner hou je de boel in beetje in bedwang en zorg je dat je lipstick niet uitloopt. Zeker als je wat ouder bent en de zogenaamde “barcode” boven je lippen hebt moet je hier een beetje mee uitkijken. Zit de lipstick goed dan vind ik deze persoonlijk erg mooi!

Vloeibare lipstick,

Deze lijkt een beetje op een lipgloss, maar heeft veel minder gloss/glans.  Vaak zit er een kwastje aan.  Deze variant heb je ook in een 24hours lipstick. Die gebruik je vaak ook met een soort kwastje waarna je er een extra doorzichtig laagje overheen doet. Zelf ben ik er geen voorstander van. Ik vind het er vaak droog uitzien en zo voelt het vaak ook. Maar dat is dus persoonlijk.

Lipbalsem

Altijd lekker om in huis te hebben. Heerlijk tijden de kou, of gewoon als je lippen wat extra verzorging kunnen gebruiken. Ik heb ook altijd overal van die potjes liggen. Mijn kinderen krijgen ook regelmatig een lik op hun lippen als ze wat schraal zijn.

Lipgloss

Tja…. wie kent het niet?  De lipgloss is wel de meest bekende lipstick van dit moment. Al kun je het eigenlijk geen lipstick noemen. Het is een gloss. Moet wel regelmatig op gedaan worden want het is er zo weer af.  Vaak verslavend. Ook bij mij, want ik heb in iedere zak of tas wel een leuk glossje zitten. Mijn favoriet dus.

In deze tijd van lipfillers is de gloss enorm populair want de lippen zijn vaak al goed genoeg gevuld door de fillers. Wil jij ook graag vollere lippen? Probeer dan eens een lippenpotlood of lipliner. Zet die net iets buiten je liplijn. Kleur je lippen daarna met een lipstick die heel dicht ligt bij de kleur van je lippenpotlood. Je zult zien dat je dan al direct een wat vollere lip krijgt. Voor meer info kijk je op YouTube: er zijn zoveel filmpjes te vinden over hoe je perfect je lipstick opbrengt.

Wat is jouw favoriete lipstick?

 

 

 

angelique_vlieg

angelique_vlieg

Owner/Founder Shopaholiek/ShopaholiekMama at Shopaholiek Kids Fashion & Lifestyle online magazine
45+, getrouwd, 4 kinderen. Woonachtig in Dubai. Niet te serieus, beetje chaotisch en altijd in voor wat leuks.
angelique_vlieg

Latest posts by angelique_vlieg (see all)

About angelique_vlieg

45+, getrouwd, 4 kinderen. Woonachtig in Dubai. Niet te serieus, beetje chaotisch en altijd in voor wat leuks.

View all posts by angelique_vlieg →

Geef een antwoord