Chiropractie: Wat is het?

Chiropractie

Onverklaarbare klachten kunnen opgelost worden met Chiropractie!

Zoals ik onlangs vertelde over mijn klachten die er op een op andere manier zijn ingeslopen, ben ik op dit moment een traject in gegaan bij Chiropractie Centraal  in Rotterdam. De dagelijkse hoofdpijn, het slechte slapen en het in totaal niet lekker in mijn vel zitten, was de aanleiding voor een bezoekje aan deze praktijk. Redenen die een gevolg kunnen zijn van de Corona-Periode waarin we zitten, maar hoogstwaarschijnlijk ook hormonaal te verklaren zijn.

Het rechtzetten van de ruggengraat, het lucht geven aan zenuwen, de bloedcirculatie verbeteren, kunnen misschien de oplossing zijn voor toch wel deze chronische klachten.

Wat is Chiropractie?

De wervelkolom beschermt de zenuw, draagt het gewicht en zorgt voor stabiliteit. Hier ligt de verbinding tussen de hersenen en de rest van ons lichaam. Lichamelijke functies zoals onder andere gevoel, reflexen en wandelen worden ook in de wervelkolom gereguleerd.

Bij chiropractie Centraal begeleiden ze je stap voor stap door jouw persoonlijke behandelingsplan. Een chiropractische behandeling lijnt je ruggengraat, vergroot het bewegingsbereik en vermindert de druk op de zenuw. De aanpassing zal ook de beweging van de wervelkolom doen toenemen. Dit zal voedingsstoffen terugbrengen naar de wervelkolom en afvalstoffen verwijderen, waardoor het genezingsproces kan beginnen.

Ik voelde al na twee behandelingen meer vrijheid in het bewegen van mijn nek. Ik kon in ieder geval weer achterom kijken en de aspirines blijven weer in mijn laadje! Voorlopig kan ik zonder en hoop natuurlijk dat het voor de langere termijn is!

Mochten jullie ook last hebben van vage klachten, stel me gewoon een vraag als je over mijn behandeling meer wilt weten. Natuurlijk kun je voor een kennismakingsgesprek ook contact opnemen met Chiropractie zelf.

X

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord