Een gepersonaliseerde trui van Uniqlo!

Uniqlo

Een gepersonaliseerde kasjmier trui onder de kerstboom!

Soms schaam ik me bij de gedachte, maar als je me vraagt wat ik wil hebben voor Kerst dan is het oprecht dat ik zeg: laten we allemaal gezond bij elkaar kunnen zijn. Nou ja, laat iedereen alsjeblieft gezond zijn en het bij elkaar komen dat komt wel weer. En toch kwam er dan ineens iets super leuks voorbij waarvan ik dacht “oh dat is leuk”.

Aanstaand weekend kun je namelijk bij Uniqlo op de Kalverstraat in Amsterdam jouw kasjmier trui laten personaliseren met jouw initialen erop. Hoe super leuk is dat? De initialen kun je laten plaatsen door de dames van Haute Borduur waar jij het wilt: op de borst of een boord, helemaal zoals jij het wilt.

 

Dus grijp je kans en kijk ook even online. Vraag jouw gepersonaliseerde trui vandaag nog aan en geef jezelf, je vriend of partner een originele trui cadeau!

 

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord