“Finaste!”

Finaste

Finaste: een eigentijdse sieradenlijn

Finaste wordt jouw favoriete sieraden boutique online! Hier vind je de meest trendy sieraden die met heel veel zorg en liefde zelfgemaakt of uitgezocht zijn. Finaste zoekt de mooiste musthaves van dit moment bij elkaar, van trendy gepersonaliseerde bedelkettingen tot tijdloze minimalistische kettingen. Alle items hebben een betrouwbare kwaliteit voor een fijne prijs en zo is het nog eens leuk om elkaar in deze lastige tijd een extraatje te geven.

Ik moet zeggen dat ik ook erg de behoefte heb om op internet te scrollen. Zoeken naar iets leuks waarmee ik mezelf een feel good moment kan geven. Je wilt eventueel niet te veel geld uit geven, maar het moet wel mooi zijn. En dan ben je bij Finaste aan het goede adres!

Gepersonaliseerde items!

De collectie met gepersonaliseerde trendy sieraden is een echte favoriet. De initial kettinkjes, initial oorbellen en initial armbandjes kun je voorzien van jouw eigen initialen, maar natuurlijk ook die van je beste vriendin, zus, moeder of andere geliefde! Ook graveren zij sieraden naar jouw eigen wens en stijl! Dat maakt het kado geven nog persoonlijker en een herinnering voor altijd. Ikzelf heb ook voor een ingegraveerde ketting gekozen met de vier eerste letters van onze gezinsnamen. Ik voel namelijk dat we nu nog bij elkaar zijn, maar er komt een tijd dat ze het huis uit zullen gaan. Voor nu heb ik het toch even vast laten leggen.

Finaste

Sieraden van klein naar groot

Het mixen en matchen is helemaal van deze tijd. Lange kettinkjes, halskettingen, grove schakels of juist fijntjes alles kan. De kettinkjes kunnen weer gecombineerd worden met een leuke hanger naar eigen keuze! Zo ook is de collectie van armbandjes grandioos. Maar heb je een feestje of speciale gelegenheid, dan heeft Finaste ook super gave grote statement oorbellen. Houd je van fijntjes, dan kun je ook kiezen uit allerlei oorringetjes of knopjes. Keuze is er genoeg!

Finaste

Mocht je tot koop overgaan, met code Marieke15 krijgen jullie 15 % korting!

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord