Verzorgen jullie wel je voeten?

Voeten

Hoe zien jullie voeten eruit?

Eén van de dingen waar ik me wel eens over verbaas, is de verzorging van de voeten van dames. Yes, even puur dames… Kijk in de winter stoppen we ze lekker weg in onze pantoffels, laarzen of wollen sokken. Maar in de zomer op het strand, in onze slippertjes of hoge hakjes zijn ze goed te zien. En als je dan goed oplet, wat niet altijd even smakelijk is, kan ik echt walgen van andermans voeten!

Wat ik bijvoorbeeld niet begrijp is, dat wanneer je onder de douch vandaan komt en jezelf insmeert met een heerlijke lotion, waarom worden de voeten niet mee genomen. Dat ziet er al direct veel verzorger uit, dan die droge eeltvoeten in die mooie slippertjes! En nagels, waarom verzorgen we wel onze handnagels, maar zijn onze teennagels kennelijk heel onbelangrijk? Want hoeveel kalknagels zie je niet voorbij komen, ook zo onsmakelijk. Ik weet best dat niet iedereen zich aangesproken voelt, maar toch als ik oplet, geldt dit voor het merendeel toch echt wel!

Ik ook, ik ben deze zomer toch zo’n 8 weken in Spanje geweest, nou dan moet ik het echt allemaal een beetje bijhouden. En niet alleen daar, maar ook hier thuis. Mijn voeten zijn erg droog van het warme weer geworden. De stranddagen zijn niet lief voor mijn voeten en het is dan ook belangrijk om te goed in te smeren. Dat doe ik daar, maar ook hier. En zeker dat laatste, want een goede oppepper hebben ze echt nodig.

Elke avond voor het slapen gaan verzorg ik mijn voeten met de Dermud Intensieve voetcreme. Deze creme heeft een verlichtende werking voor een droge en gevoelige huid. En hoe eenvoudig is het: Leg je voeten even omhoog en verwen ze met deze makkelijk absorberende voetcrème. Deze creme is uitermate geschikt voor droge, ruwe en gebarsten voeten. Mijn voetjes zien er fris en vrolijk uit en kunnen het zonlicht weer weerstaan!

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord