Zenz: Mijn haar weer gezond na een warme zomer

Zenz

Zenz bood de oplossing voor mijn droge haar!

Het is voor mij ieder jaar een probleem. Wat ik ook gebruik in de zomermaanden als ik in Spanje ben, mijn haar is altijd de klos. Ik heb nog steeds niet de oplossing kunnen vinden voor mijn haar als het uitdroogt door de zon, de zee en het zwembad! Wel heb ik  de perfecte herstelmodus gevonden, die vond ik bij Zenz! Ik denk dat ik deze voortaan maar mee op vakantie neem!

Bij terugkomst uit Spanje zat ik letterlijk met mijn handen in het haar! Wat moest ik toch met die uitgedroogde lokken… Echt lelijk vond ik het, maar al na een paar wasbeurten met de heerlijke shampoo en conditioner van Zenz boekte ik resultaat! Na het stylen gebruik ik nog steeds de haarolie en wow wat ruikt deze alleen al heerlijk! En buiten de heerlijke geur, verzorgt en voedt deze olie het haar tot in de puntjes!

Ik kan weer over straat! Het is of ik net bij de kapper vandaan kom. Mijn haar glanst weer en ruikt nogmaals like heaven! Bovendien is het ook heerlijk door kambaar en goed in model te brengen. Ik ga zeker niet meer zonder deze olie op vakantie! Alles van Zenz is lekker hoor, maar deze olie is echt wel mijn favoriet geworden. Wat ik overigens ook een keer gedaan heb, is met een kleine overdosis olie gaan slapen. Natuurlijk moest ik de volgende dag wel mijn haar wassen, maar het was in één klap van al die droge punten af.

Ik ben eigenijk wel benieuwd of jullie ook ervaring hebben met Zenz of een ander product gebruiken tegen droge haar punten?

LOOK GOOD

ZENZ Organic Products biedt een compleet assortiment exclusieve producten op basis van de hoogste kwaliteit natuurlijke en biologisch gecertificeerde ingrediënten. De producten zijn ontworpen om een gevoel van wellness te geven in het dagelijks leven en professionele en luxueuze schoonheidsverzorging te ervaren die is gecreëerd met respect voor de gezondheid en het milieu. De producten worden dagelijks gebruikt door enkele van de beste kappers en visagisten in de branche en worden in meer dan 20 landen verkocht.

FEEL GOOD

Alle producten van ZENZ Organic Products zijn gemaakt van de beste en zuiverste natuurlijke ingrediënten, waaronder biologische koudgeperste avocado-olie en biologische, gezuiverde aloë vera. Ze worden in Denemarken geproduceerd onder strikte eisen en de meeste zijn 100% veganistisch. Ze bevatten geen SLS, MI, parabenen, siliconen, PPD, PTD, resorcinol en ammoniak, evenals geen microplastics. Het merendeel van de producten draagt het keurmerk Nordic Ecolabel, dat een garantie is voor milieuvriendelijke producten die rekening houden met de natuur en gezondheid. De PURE lijn van ZENZ Organic Products is AllergyCerticied, het keurmerk dat een veiligheid en garantie biedt voor mensen die gevoelig zijn voor parfum, kinderen, zwangere vrouwen en daarom ideaal is voor het hele gezin.

Chapter Green is officiële partner van ZENZ in Nederland. Bij een productplaatsing van een ZENZ product, kan voor verkoopadressen verwezen worden naar deze website: https://www.chapter.green/.

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie