Kruidvat: Verwennerijtjes voor leuke prijsjes!

Kruidvat

Bij Kruidvat zit je op de eerste rij voor een mooie prijs!

Ik kom heel graag bij Kruidvat! Meestal ga ik er voor één ding naar binnen en kom met een vol mandje naar buiten! Dat komt met name door de prijs / kwaliteit verhouding. Bij Kruidvat hebben ze veel leuke artikelen voor een betaalbare prijs. Zeker nu voor de aankomende zomer heeft Kruidvat weer een heleboel producten in een fleurig jasje gestoken. Het speciale summer assortiment bestaat uit diverse beauty- en beauty-verzorgingsproducten, onmisbaar in je badkamer!

Natuurlijk hebben ze speciaal voor ons haar dat in de zomer vaak droog aanvoelt en snel beschadigd is door zon, zee, water en strand, een milde schuimende shampoo. Deze shampoo is verrijkt met jojoba-extract waardoor je haar eenvoudig in model te brengen is, terwijl je de glans behoudt!

Het assortiment heeft verder heerlijke maskers, douchcremes, reinigingsdoekjes en niet te vergeten (mijn favoriet) de bodybutter. Allemaal heerlijke producten die echt een verrijking zijn voor je vakantie. Waar je ook deze vakantie gaat vieren, met deze producten wordt het sowieso een feestje.

Ze hebben overigens ook een goed nagelsetje dat makkelijk is om mee in je koffer te nemen. Deze totale range aan producten zijn vanaf nu verkrijgbaar bij alle kruidvatfilialen en natuurlijk ook online via http://www.kruidvat.nl.

Succes!

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie