Pupa up the volume!

Met Pupa meer volume creëren

De fase van joggingbroeken en ‘no-makeup’ ben ik gelukkig wel voorbij. Iedere keer als ik voorbij een spiegel liep, schrok ik van het evenbeeld en bedacht hier heb ik dus geen zin meer in. Dus gewoon iedere morgen op tijd uit mijn bed, heerlijk onder de douche, haren in model brengen en mijn dagelijkse make-up aanbrengen. Je weet tenslotte maar nooit wie er aanbelt…

Nee dat laatste is een beetje cynisch, op dit moment krijgen we geen visite, maar toch geeft het gewoon een lekker gevoel als we er normaal bij lopen. Zoals jullie weten, ben ik af van fillers en botox. Maar laat nou net Pupa met iets leuks komen, waarmee je een geweldige look kunt creëren.

Nieuw in de collectie zijn: Sexy Lips, Sexy Cheeks en Sexy Lashes! Vooral het woord sexy komt natuurlijk even binnen, maar hea, je wilt er voor je partner toch ook gezellig uit zien!

De sexy lips van Pupa is een zachte balsem die je aan brengt op de lippen en op de lijntjes erom heen. Het verzacht de rimpeltjes en geeft de lippen iets meer volume.

De Sexy Cheeks van Pupa is een versterker die je aan brengt op de jukbeenderen. Deze geeft net dat beetje extra volume aan het gezicht, zodat je een frissere uitdrukking krijgt. Het is natuurlijk wel even volhouden, aangeraden wordt deze creme 2 x per dag, acht weken lang aan te brengen voor resultaat. Maar ook daar hebben we nu best wel tijd voor!

En dan de nieuwe mascara die zorgt voor “Sexy Lashes”! Ik heb de afgelopen week ook een serum gebruikt om mijn wimpers te laten groeien. Ik ben altijd weer verbaasd over het resultaat, maar nu zeker met deze mascara creëer ik wel echt een hele sexy oogopslag. Dit is echt een aanrader!

Voor meer informatie, google eens op hun site. Pupa heeft echt prachtige make-up waar ik altijd erg blij van wordt! Een leuk tijdverdrijf nu om mooie make-up variaties uit te proberen!

Stay safe, blijf veilig – Stay at home, blijf thuis!

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord