Para-Mi broeken: de ‘ideale’ fit!

Para-Mi

Wat is voor jou de ideale broek?

Kijk eens in jouw kast! Zeg eerlijk hoeveel broeken liggen er in jouw kast? En hoeveel broeken draag je echt veel? Ik zeg het eerlijk, ik heb echt teveel broeken in mijn kast liggen die ik nauwelijks draag of misschien wel helemaal niet gedragen heb deze winter! En bedenk wat daarvan de reden is! Ik weet het eigenlijk wel. Je grijpt toch altijd net naar die spijkerbroek of die broek die lekker zit. Natuurlijk als je echt netjes moet dan accepteer je dat het net misschien niet helemaal je ding is, maar het liefste loop je toch in een ‘perfect fit’.

Vroeger was er geen stretch. Ja dat was er misschien wel, maar dat zag er niet uit! De komst van stretch-broeken vond ik echt een geweldige uitvinding. Gewoon door je knieën kunnen gaan zonder dat er knieën in je broek komen te staan. En vooral lekker zitten zonder dat je eerst je broek omhoog hoeft te trekken. Stretch is alles en geeft ongelooflijk veel comfort.

Uiteindelijk willen ook wel dat de broek er een beetje ‘fashionable’ uitziet en van een mooie kwaliteit is. Deze eigenschappen allemaal bij elkaar,  ‘pasvorm, comfort, looks en kwaliteit’ , vind je terug bij Para-Mi broeken. En let op: in drie lengtematen verkrijgbaar!

Lange pijpen, korte pijpen, flair-pijpen, en in alle kleuren en meerdere patronen beschikbaar! Dat is nogmaals Para-Mi! Je trekt de broek ’s ochtends aan en zit zo comfortabel dat er geen moment is op de dag dat je de broek uit wilt doen. Ik vind ze echt geweldig en kijk hieronder naar de mogelijkheden.

Meer weten? Google dan snel naar hun website en ik weet zeker dat jullie niet kunnen kiezen! Want dit is slechts een hele kleine greep uit hun collectie!

Para-Mi: Discover a world of perfect fit trousers

Para-Mi Para-Mi Para-Mi Para-Mi Para-Mi

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord