Festival must-have… Oakish Leather

Oakish Leather: Vooral heel functioneel!

Festivalletjes lijken ver weg in deze tijd, maar we kunnen maar voorbereid zijn toch? Daarom wilde ik deze must-have heel graag met jullie delen. De variabele tas van Oakish heeft zoveel mogelijkheden dat je op het “moment suprême” nog kunt beslissen hoeveel je mee gaat nemen. Dus kijk hier!

Deze Oakish tas kun je op drie verschillende manieren dragen. Ik was eerlijk gezegd op zoek naar een tasje waar je slechts alleen je mobiel en wat geld in kunt meenemen. Ik vind het namelijk vervelend om op een feestje, dagje uit, festival of dagje stad de hele dag of avond met een grote tas te zeulen.

Ik neem namelijk altijd teveel mee… Naast de ‘moneys’ en mijn mobiel vind je in mijn tas van alles dat ik eigenlijk niet altijd gebruik. Denk aan teveel make-up, spiegeltje, aspirines, maandverband en tampons etc. etc. Mijn normale handtas voelt letterlek wel eens loodzwaar. Als ik er een dagje op uit ga of even snel een boodschap wil doen (zoals nu), wil ik het liefst zo weinig mogelijk bij me hebben. En dan komt deze multifunctionele tas van Oakisch Leather echt heel erg van pas!

De multibelt-bag is op drie verschillende manieren te dragen. Bekijk hieronder de foto’s en “get inspired”!

Over Joanna / Oakish

De passie van Oakish is het maken van leren producten waar mensen blij van worden. En de mooiste producten krijg je wanneer passie en ambacht samen komen. Zoals bij Joanna.

Sinds 2012  heeft Oakish een mooi pad van ontwikkelingen bewandeld en is zo tot het punt gekomen waar ze nu staan! En waar staan ze dan? Ze staan voor mooie handgemaakte producten die ten alle tijden vervaardigd worden in ons Noord-Hollandse atelier. Ook willen wij een werkplek zijn waar een ieder die liefde heeft voor handwerken, ongeacht de vooropleiding. Wij geloven in wanneer je passie hebt voor het vak,  je dat als klant altijd terug ziet en voelt in onze producten!!

Joanna verzorgt super leuke workshops, echt geweldig om met elkaar te doen en met een mooi resultaat naar huis te gaan.

Voor meer informatie: Kijk op Joanna’s site Oakish Leather!

Oakish Oakish Oakish

 

 

Oakish

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord