De hipste zonnebril voor 2020

Zonnebril

Wat fijn dat de zon schijnt!

Het zijn bizarre tijden… Er is zoveel ellende in de wereld dat je soms bezwaard voelt om plezier te hebben. Toch heb ik al genoten van de eerste zonnestralen en het voelde echt even heel ontspannend en super lekker. Het is fijn dat in deze tijd de zon schijnt en dat het niet met bakken uit de lucht komt! En ja, dan heb je wel een zonnebril nodig!

We hebben het erover gehad, stel je voor dat het ook nog eens geregend had de afgelopen dagen in plaats van deze mooie blauwe heldere luchten? En dat er alleen maar grijze luchten waren geweest… Ik denk dat er toch een aantal super depressief waren geworden. Zon, Vitamine D, het doet echt wat met ons.

Maar ook al is het pas eind maart, zonnebescherming en een zonnebril heb je dan toch echt nodig. Ik heb het wel eens eerder toegegeven, ik heb een brillen tik! Ik houd van zonnebrillen in alle soorten en maten. Vorig jaar heb ik het vierkante model van een ander merk geprobeerd en zag het toen helemaal niet zitten en zeker niet voor het geld van die bril. Dit jaar heb ik me toch over laten halen en op een of andere manier kijk ik er nu toch anders naar. Ik vind dit model echt heel erg tof en waarschijnlijk komt het gewoon door dit model van Ikki.

Er zijn veel modellen trending. Het model dat ik graag op mijn neus zet, hangt ook een beetje van mijn mood af en van wat je aan hebt en waar je naar toe gaat. Ergens naar toe gaan zit er voorlopig niet in, maar toch in de tuin, op ons balkon en in de auto hebben we dan een zonnebril nodig. Toch word ik stiekem een beetje vrolijk van dit mooie weer en kan ik ervan genieten dat ik een bril kan dragen. Uiteindelijk zijn het nu vooral de kleine dingen waarvan we kunnen genieten en dit is daar ééntje van!

Zonnebril

Zonnebril

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord