Reinigen, reinigen, reinigen

Reinigen

Beauty starts with cleaning!

Reinigen van handen en gezicht is de essentiële start van de dag en de nacht. Zowel ’s ochtends als ’s avonds is dat de basis die voorafgaat aan de gezichtsverzorging. En ik herken het als men zegt: “ik vind dat altijd zo’n gedoe”. In werkelijkheid is het zo gebeurd!

Hebben jullie wel eens je gezicht afgedroogd met een witte handdoek en er dan naar gekeken? Ik kan jullie bij voorbaat vertellen dat je je te blubber schrikt. Mijn handdoek was gewoon met zwarte vegen, zoveel vuil kwam er nog af na de eerste reiniging. Dus ja, helaas zul je je gezicht nog beter moeten reinigen wil je de producten die je erna aanbrengt echt de kans geven om te werken.

Hoe reinigen jullie je gezicht? Ik ben benieuwd, ik heb ook een vast ritueel. Bij het reinigen van mijn gezicht begin ik met gel cleanser die ik met warm water over mijn gezicht gebruik. Ik gebruik met name warm water omdat ik dan de poriën open zet en zo nog beter mijn gezicht kan reinigen. Bij het aanbrengen van de gel gebruik ik een “cleansing sponge”. De laatste versie van Beauty Kitchen is gemaakt van Zeewier en reinigt (zowel met of zonder gel) diep en laat geen spoortje van make-up achter! Ideaal dus.

De cleasing gel van hetzelfde merk is natuurlijk 100 % vegan en geschikt voor alle huidtypes. Als de aluminium fles leeg is, kun je deze terugbrengen naar de winkel. Zo doen we weer aan recycling en helpen we het milieu een handje.

Deze Seahorse Plankton lijn is te koop bij Holland & Barrett, zowel in de winkel als on line. Ik ben erg tevreden over deze producten en staan vast op mijn toilettafel!

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord