Ook streepjes in de nieuwe voorjaarscollecties

Anna van Toor

Zijn jullie ook benieuwd naar nieuwe voorjaarstrends?

De Sale is in optima forma, maar toch lonk ik al stiekem vooruit naar wat komen gaat. Het voorjaar lijkt nog heel ver weg, maar dat maakt het niet minder aantrekkelijk om ons al te verdiepen in de nieuwe voorjaarscollectie. Veel merken hebben een soort tussen-collectie, nog niet te hoog ’s zomers. En die kunnen we juist al snel dragen. En van een echte winter is op dit moment niet echt sprake…

T-shirt met lange mouwen, gecombineerd met een leuke blazer, jumpsuits of lange rokken, allemaal items die al snel te combineren zijn. De nieuwste trends vind je bij Anna van Toor. Zij houden zich bij ‘simplicity’. Niet te moeilijk, wel stijlvol! Neutrale kleuren, gestreepte kledingstukken en vooral de nadruk op een natuurlijke look! Subtiel, maar vooral ook kwaliteit, dat is hun geheim.

Ik ben gek op de streepjes, die blijven altijd leuk! Een beetje met de franse slag!

Hoe gaan jullie om met de sale? Slaan jullie je slag of gaan jullie ook stiekem voor de nieuwe mode?

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord