Anti-aging of Happy-aging?

anti-aging

Kwestie van aanpassen toch?

Als eerste moet ik eerlijk bekennen dat een gezellige medeblogger deze woordspeling maakte! “Happy-Age” probeert net zoals ik een inspiratiebron te zijn voor dames van om en nabij onze leeftijd. Misschien iets jonger, misschien iets ouder, what’s in the age? Laten we zeggen van 35 tot … toe!

Het was zo ongelooflijk inspirerend om even geleden het event van And.Bloom mee te mogen maken. Allemaal dames van boven de 40 jaar, allemaal dames met een levensverhaal, positief en negatief, dames met een geweldige carrière of dames die er juist op een andere manier mogen zijn. Het opende mijn ogen…

Ik leefde een beetje met het idee “Marieke, je wordt nu eenmaal ouder en nog even en je telt niet meer mee…” Mijn ogen zijn gelukkig geopend en ik realiseer me ongelooflijk goed hoe mooi deze leeftijd is. Ik heb ook een verhaal achter de rug, dus koester enorm ‘een gezond leven’. De meesten onder ons hebben volwassen kinderen en zijn vrij om te gaan en staan waar we willen. We hebben allemaal een dosis levenservaring, dus begrijpen snel hoe de vork in de steel zit.

Concurreren met de jongere generatie is eigenlijk helemaal niet aan de orde! Natuurlijk heeft die leeftijd ook zijn voordelen, maar hea wij mogen er gewoon echt zijn! Daarom dat woordje ‘anti’ stoort mij eigenlijk best wel. Hoezo anti-aging? Dat is het dus helemaal niet. We zijn blij met onze aging en het mag gezien worden. Zou dan uiteindelijk “happy-aging” niet een beter woord zijn op al die producten die met “anti” schermen?

Het zijn zo mijn gedachte kronkels, wat vinden jullie ervan?

X

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord