Yoga by Julz: de mode voor yoga en relaxen

 What to wear bij een yoga sessie?

Yoga… Ik ben altijd geneigd om sporten uit te oefenen die naar mijn gevoel veel calorieën verbranden, maar sinds kort heb ik de weg naar yoga gevonden. Hot yoga moet ik erbij vertellen, want dat geeft voor mij wel het extra duwtje. Als je dit een dik uur gedaan hebt, kom je zo voldaan thuis. En ondanks dat je even denkt “ik val in slaap”, kom je er met heel veel energie vandaan.

Dan ga je toch weer eens op zoek naar comfortabele kleding, want dat is wel essentieel vind ik. Yoga By Julz lanceert nieuwe, duurzame collectie voor vrouwen die houden van mode én van relaxen.  Yoga By Julz is ontworpen voor vrouwen die houden van mode én van ontspanning. Met name dat vind ik wel belangrijk, je wilt toch ook dat het er een beetje leuk uitziet.

Yoga By Julz is stijlvolle yogakleding die je inspireert om naar de yogales te gaan of gewoon een momentje voor jezelf te nemen. Want ook dat laatste geldt, de truien zijn ook zeer comfortabel om thuis of op een spijkerbroek te dragen. En ja, die yogabroek is ook perfect om gewoon op de bank te hangen, relaxt af te spreken met vriendinnen of je thuiswerkdag comfy en stylish door te brengen.

Wat is hot-yoga voor mij?

Yoga is de perfecte me-time. Moet je daarom in de spirituele kant van het leven geloven of meteen je chakra’s gaan ontdekken? Nee, natuurlijk niet. Het is gewoon de bedoeling dat je je goed voelt. Want dat willen we toch allemaal? Het is echt lekker om je gedachtegang even rust te gunnen en alles even een reset te geven. Want dat doe je min of meer!

Wie is Julz?

Julz had al jaren een passie voor yoga. Een paar keer per week trouw op de mat. Maar de perfecte duurzame outfit? Die vond ze maar niet. Iedereen droeg zwart of fluor of een wijde harem-broek… En dat was niet haar ding.

Julz wilt vrouwen aansporen af en toe een moment voor zichzelf te nemen in een outfit waarin je je écht goed voelt. Natuurlijk is yoga de perfecte me-time, maar een wandeling in het park kan ook! En really? Soms heb je gewoon een avondje op de bank nodig met chocolade, een glas rode wijn en Netflix. De wereld rusht wel door, ook als jij even stilstaat…

Lees ook mijn blog over “Hip door de regen met Happy Rainy Days“.

Yoga
Julz

Yoga Yoga

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord