De street-look van vandaag

Street-look

Heerlijk trendvol de straat op!

De Street-look van vandaag de dag vind je gewoon op straat. Dit seizoen kan alles en de mode is dit seizoen alles behalve ingetogen. Deze herfst en winter staan voor levendig, kleurrijk en een mix van prints. Je kunt alles uit de kast trekken om stijlvolle looks te creëren.

Zo zie je ook veel bruine tinten deze herfst en winter. Er wordt al een beetje gezegd dat bruin het nieuwe zwart is. Hebben jullie dat al ontdekt? Zo is ook donkerrood erg hip en okergeel is helemaal van nu.

Natuurlijk zijn printjes nog overal terug te vinden en de fake-fur jasjes, waar ik nog altijd fan van ben, doen het nog altijd goed. Jeans met stoere schoenen en warme truien mogen gelukkig ook. De truien het liefste een beetje oversized.

En dan de leren broek, die is echt helemaal trend. Deze zijn tevens in fake-leer te koop in strakke, skinny modellen tot de fluffy heerlijk comfortabele modellen. En zoals we al zeiden: bruin is het nieuwe zwart. Zwart is zo makkelijk, maar het is juist zo leuk om eens een groene of bruine leren broek te kiezen. Ook zie je ze veel in donkerrood, erg mooi.

Al deze inspiratie ideeën hebben we opgedaan via de nieuwsbrief van Anna van Toor. Onderstaande items zijn te koop op haar website! Intussen ben ik mega fan van haar kleding!

Succes en hopelijk hebben we je een beetje geholpen met het creëren van jouw nieuwe street-look!

Street-look  Street-look Street-look Street-look Street-look Street-look Street-look Street-look Street-look

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord