Halloween: Doen jullie eraan mee?

Halloween

Persoonlijk vind ik Halloween een geweldig feest!

Vroeger hield ik erg van Carnaval. Ik ben in het Brabantse opgegroeid en zo ook met Carnaval. Nu ga ik Carnaval niet vergelijken met Halloween, maar het is toch weer een leuk verkleedfeest en deze begrijpen ze ook in het Westen! Want sorry, Carnaval begrijpen ze in het Westen gewoon niet;)…

Halloween, wat is het?

In Nederland wordt er steeds meer aandacht besteed aan het Halloweenfeest /Allerheiligenavond. Dit gebeurt meestal niet in de vorm van langs de deuren gaan en snoep ophalen, maar wel door Halloweenfeesten en het versieren van huizen. De naam “Halloween” is afgeleid van Hallow-e’en, oftewel All Hallows Eve (Allerheiligenavond), de avond voor Allerheiligen, 1 november.

Houden jullie van echt griezelen? Dan is het een aanrader om eens een bezoek te brengen aan “The Amsterdam Dungeon“. Dit kan het hele jaar door. Special in oktober kun je een bezoek brengen aan Walibi tijdens de “Fright Nights“. Griezel je liever gewoon thuis, dan zijn er allerlei films te downloaden, maar waarschijnlijk ook gewoon op de zenders te vinden rond 31 oktober.

Gaan jullie echt naar een “Halloween” feest, dan heeft MAC prachtige make-up voor je. Ik ben sowieso fan van MAC. Laatst ben ik weer eens opgemaakt door een echte visagist en hea dan zie je weer wat make-up kan doen. Naar aanleiding daarvan ben ik weer een beetje fan van oogschaduw en MAC heeft echt prachtige kleuren.

Nou ik ben benieuwd of jullie er nog op uittrekken, het huis versieren met pompoenen of eigenlijk er helemaal niets mee hebben.

X

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord