Foodhallen Rotterdam: Ontbijt, lunch of diner!

Foodhallen

Als je even niet kunt kiezen…

Als je aan mij vraagt wat er mij het eerste te binnen schiet als we het over Foodhallen Rotterdam hebben? Ik vind het een geweldige, gezellige plek, waar iedereen kan kiezen waar hij of zij zin in heeft om te eten onder het genot van een lekkere drankje met live music! Het is voor de plek voor “alles-in-één”.

Of je nu zin hebt in een hamburger of juist in culinair hapje alles kan. En of je nu zin hebt in hangen aan de bar of juist even zitten aan een tafel, ook dat kan allebei. Vind je de ‘live-music’ iets te luidruchtig, dan trek je terug richting restaurant Pulpo of Foodshed. Eerlijk, ik vind het een unieke locatie waar alles samenkomt en waar je met de kinderen naar toe kunt gaan, of met vrienden of gezellig kunt lunchen met vriendinnen.

Over Foodhallen Rotterdam

Van koffie en cake tot volledig verzorgde diners, van street food tot haute cuisine: bij de Foodhallen Rotterdam zijn de mogelijkheden eindeloos. Geniet samen met je vrienden, familie of collega’s van de lekkerste gerechten en smaakcombinaties van wel vijftien verschillende keukens van naam. Het centrale punt is de 14 meter lange bar in het midden van de hal, met onder andere ambachtelijke bieren. De internationale wijnklassiekers komen bij een aparte wijnbar vandaan. Het drankassortiment is deels lekker Rotterdams, zoals lokale bieren van Brouwerij Noordt en Kaapse Brouwers. Speciaal voor de Foodhallen is ook het speciaal-biertje Noordt Zuydt ontwikkeld. Voor liefhebbers van iets sterkers wordt het Schiedamse Bobby’s Gin geschonken. In de koffiecorner kun je al vroeg in de ochtend terecht voor een straf ‘bakkie troost’.

Websitewww.foodhallen.nl
Facebook: https://www.facebook.com/foodhallenrotterdam/
Instagram: https://www.instagram.com/foodhallen/

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie