Horlogetrends voor dit seizoen

Het nieuwe modeseizoen komt er weer bijna aan. Vind jij het lastig om modetrends te verwerken in je kleding en doe je dat liever iets subtieler? Doe dan mee met de laatste trends door middel van je horloge! Lees snel verder om te weten welke horloges er niet mogen ontbreken in jouw collectie.

In de lente ga je verschillende soorten trends zien op het gebied van horloges. De drie grootste trends zijn monotone kleuren, horloges met een strak design en matching setjes. Hoe kan je deze horloges het beste combineren met kledingitems die je al in jouw kast hebt hangen?

Trend #1: monotone kleuren
Heb jij ook zo een moeite met het mixen en matchen van verschillende printjes met elkaar? Dan wordt deze horloges trend helemaal jouw ding. Monotone kleuren zijn namelijk hot! Een monotoon horloge bestaat volledig uit een kleur, bijvoorbeeld een zilveren variant. Het fijne aan dit type horloge is dat je het met werkelijk elk kledingstuk kan combineren. Of het nou dat ene blouseje is met een druk printje of die little black dress die perfect zit, een monotoon horloge staat hier altijd goed bij.

 

Trend #2: sleek en stylish
Sleek en stylish horloges worden binnenkort ook veel gespot bij alle it-girls. Dames horloges met een strak design zijn helemaal on trend. Het geeft elke outfit een stoere touch. Kan je deze trend dan alleen combineren met een stoere kledingstijl? Juist niet! Draag dit type horloge bijvoorbeeld in combinatie met een mooie, boho bloemetjesjurk voor een trendy contrast. You’re ready to rock the sleek and stylish look!

Trend #3: matching sets (cadeausets)
Deze trend is voor alle luie fashionistas out there! Met een matching horloge setje heb jij al je sieraden in een keer bij elkaar gezocht. Zo hoef je niet meer na te denken over welke sieraden je met elkaar moet dragen. Het fijne aan matching setjes is dat ze elke outfit afmaken. Of je nou gaat voor een chique outfit met een nette broek of juist een voor casual vibe met een fijne mom jeans en sneakers, een matching horloge setje geeft net dat beetje extra aan je hele #ootd.

Welke horloge trend ligt het dichts bij jouw persoonlijke kledingstijl?

 

Pics Shutterstock

 

 

angelique_vlieg

angelique_vlieg

Owner/Founder Shopaholiek/ShopaholiekMama at Shopaholiek Kids Fashion & Lifestyle online magazine
45+, getrouwd, 4 kinderen. Woonachtig in Dubai. Niet te serieus, beetje chaotisch en altijd in voor wat leuks.
angelique_vlieg

Latest posts by angelique_vlieg (see all)

About angelique_vlieg

45+, getrouwd, 4 kinderen. Woonachtig in Dubai. Niet te serieus, beetje chaotisch en altijd in voor wat leuks.

View all posts by angelique_vlieg →

Geef een antwoord