Musthaves voor je interieur

Het interieur samenstellen blijkt voor veel mensen toch lastiger dan het lijkt. Wat moet ik allemaal opnemen in mijn interieur en hoe vind ik iets wat echt mijn stijl is? In dit blog geven we je een aantal must-haves die niet mogen ontbreken in jouw interieur.

Must-have 1: Persoonlijke spullen
Wil je het gevoel van thuiskomen na een lange dag werken een twist geven? Dan is het van belang dat je accessoires niet uit een winkel of boekje moet komen. Persoonlijkheid bereik je door accessoires die écht bij jou passen in je interieur op te nemen. Denk aan souvenirs van een verre reis of foto’s die je laten denken aan mooie herinneren.

Must-have 2: Passende lampen en verlichting

Lampen zijn niet alleen functioneel, het kan daadwerkelijk een eyecatcher zijn. Lampen zijn tegenwoordig een designstuk die in allerlei vormen en maten te vinden zijn. Kies daarom lampen die aansluiten bij jouw smaak en interieur. Kies verder voor goede verlichting. Sfeerverlichting creëert een aangename sfeer. Wil je het maximale uit jouw verlichting halen? Kies dan voor een combinatie tussen sfeerverlichting en algemene verlichting, deze lichtsoorten versterken elkaar waardoor de verlichting in jouw huis geoptimaliseerd wordt.

Must-have 3: Groennn!

Je kunt er echt niet meer omheen: de groene kleur. Deze kleur kun je natuurlijk terug laten komen door bloemen en planten maar ook de botanische interieurtrend helpt hier zeker een handje bij. Ga voor botanische prints aan de muur, op het vloedkleed of kies voor  raambekleding met een botanisch tintje. Dit brengt ons gelijk bij de volgende must-have.

Must-have 4: Raamdecoratie
Wat door veel mensen vergeten wordt is de raambekleding. Daadwerkelijk een sfeermaker in jouw interieur. Ga bijvoorbeeld voor houten shutters, die staan bekend om de enorme sfeerboost die ze geven. Niet alleen gaat de sfeer van je interieur omhoog, ook word jij de baas van je eigen privacy. Ze zijn zo af te stellen dat jij zelf bepaalt hoeveel inzicht naar binnen en lichtinval je toelaat.
Ben je van plan je interieur te vernieuwen? Denk dan zeker aan deze 4 must-haves voor het samenstellen van jouw interieur.

Tot slot: voor het opdoen van meer woonkamer inspiratie, bezoek eens een meubelboulevard. Hier doe je altijd nieuwe inzichten op en kom je vol
inspiratie thuis.

Pics: shutterstock

angelique_vlieg

angelique_vlieg

Owner/Founder Shopaholiek/ShopaholiekMama at Shopaholiek Kids Fashion & Lifestyle online magazine
45+, getrouwd, 4 kinderen. Woonachtig in Dubai. Niet te serieus, beetje chaotisch en altijd in voor wat leuks.
angelique_vlieg

Latest posts by angelique_vlieg (see all)

About angelique_vlieg

45+, getrouwd, 4 kinderen. Woonachtig in Dubai. Niet te serieus, beetje chaotisch en altijd in voor wat leuks.

View all posts by angelique_vlieg →

Geef een antwoord