Tattoo’s, zijn jullie er klaar voor?

Tattoo

Browlicious met Kruidvat

Sta jij ook elke dag voor de spiegel om je wenkbrauwen in te kleuren? Vanaf nu is dat niet meer nodig! Kruidvat introduceert Brow Tattoo waarmee jij perfect ingekleurde en precies gevormde, volle wenkbrauwen creëert met een langdurig effect van 3 tot 5 dagen.

Ideaal toch? Zo kun je zelf bepalen welk model wenkbrauw jij voor de komende dagen kiest en deze blijft dan lekker lang zitten. Geen definitieve make-up, gewoon zelf alles in de hand houden. Ik vind het ideaal, dan is er in ieder geval één ding waar je je niet druk over hoeft te maken ’s ochtends. Want ja helaas, het ochtend ritueel gaat bij mij steeds langer duren! Je moet er wel even handig mee worden, want als je niet helemaal de gewenste lijn trekt, moet je het wel snel corrigeren.

Details

De Kruidvat Brow Tattoo is verkrijgbaar in de kleuren Dark Brown en Taupe en zorgt ervoor dat je drie tot vijf dagen lang geen omkijken meer naar je wenkbrauwen hebt. De wenkbrauwen en de huid eromheen worden verzorgd door keratine en een rijk aminozurencomplex gecombineerd met verzachtende natuurlijke extracten.

De producten zijn verkrijgbaar bij alle Kruidvat-filialen en online via www.kruidvat.nl.

Tattoo Tattoo Tattoo

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie