Modern Baking – Donna Hay

Met meer dan 250 recepten dé ultieme bakbijbel! Taarten, koekjes en alles daartussenin

Misschien hebben jullie haar al ergens voorbij zien komen in een tv-programma want overal waar ik keek zat ze: Donna Hay. De koningin van de taarten en koeken. En in alle programma’s had ze lekkere taarten gebakken die iedereen dan kon proeven. Helaas zat ik niet in het publiek want wat had ik haar graag een keer willen ontmoeten en uiteraard ook iets van haar baksels willen proberen. Er zit dus maar één ding op. En dat is zelf aan de slag met dit boek waar je al watertandend doorheen bladert. Man, man, man wat een lekkers staat er in. Ik voel al van alles plakken op mij dijen maar eerlijk gezegd maakt het me niet uit. Met de kerst zorg ik voor de toetjes, eentje uit het boek van Donna Hay: de queen of baking.

Bakken
Bakken heeft iets magisch, vindt Donna. De manier waarop ingrediënten veranderen als je ze klopt en klutst, het tevreden gevoel dat een warm stuk taart je kan geven: bakken is en blijft haar grote liefde in de keuken. Al ligt haar hart bij de klassieke school, zij geeft altijd trendy twists aan haar zoete recepten.

Bakbijbel
Dit boek is dé moderne bakbijbel. Er staan meer dan 250 recepten in: haar beproefde, onvermijdelijke favorieten, plus snelle varianten voor de drukke dagen waarop het leven voorbij raast. Ook heeft Donna een reeks meer verantwoorde verwennerijen opgenomen, gemaakt met heilzame ingrediënten, voor een beetje balans. Of het nu cookies met een bite zijn, fudgy brownies, dromerige meringues of romige desserts: deze moderne zoetigheden zorgen voor een sprankje magie in de keuken.

Zoek je nog een leuk kado om te geven aan iemand. Misschien met kerst of sinterklaas? Voor foodies bijna een onmisbaar boek!

Je shopt hem o.a. hierhier. ISBN 978 90 00 36055 0. 35 euro.

angelique_vlieg

angelique_vlieg

Owner/Founder Shopaholiek/ShopaholiekMama at Shopaholiek Kids Fashion & Lifestyle online magazine
45+, getrouwd, 4 kinderen. Woonachtig in Dubai. Niet te serieus, beetje chaotisch en altijd in voor wat leuks.
angelique_vlieg

About angelique_vlieg

45+, getrouwd, 4 kinderen. Woonachtig in Dubai. Niet te serieus, beetje chaotisch en altijd in voor wat leuks.

View all posts by angelique_vlieg →

Geef een reactie