Nog eenvoudiger met 4 ingrediënten: Pascale Naessens

Laten we eerlijk blijven: ik sta niet bekend om mijn kookkunsten. Wel eet ik erg graag, wie niet? Ik ben dan ook nogal snel alert als ik teksten zie als: eenvoudig koken met maar 4 ingrediënten. Echt, ik haak af bij een recept als ik al moet googlen naar bepaalde kooktermen.  Pascale Naessens volgde ik sowieso al, en haar recepten zijn op mijn lijf geschreven. Zeker als ik er ook nog eens van af kan vallen. Want van al dat eten….. nou ja, je snapt het: een vicieuze cirkel. En willen we niet allemaal een gezond en energiek lijf? Dat is namelijk wat Pascalle Naessens nastreeft.

Van mosselen in peterseliesaus (aanrader), tot sushi en een viscurry tot gestoofde kip met honing en groenten. Het water loopt je uit de mond. Mede ook door de prachtige foto’s en helemaal hebberig word ik altijd van de meest mooie serviezen*.  Als toetje raad ik je trouwens aan de gestoofde aarbeien met ricotta en honing te proberen. Klaar in 10 minuten! Overigens zit je bij alle recepten na maximaal 25 minuten aan tafel.

Dit boek is  ook leuk voor studenten. Zo leren ze direct dat koken echt niet moeilijk is. Het is gewoon een kwestie van de juiste basisproducten in huis halen. En het boek van Pascale Naessens. Je besteld het boek o.a. bij uitgever Lannoo zelf, daar zie je ook filmpjes achter de schermen over hoe de foto’s tot stand zijn gekomen en zie je al dat prachtige servies. kijk uit: daar word je enorm hebberig van.

*Naast schrijven is ontwerpen haar grote passie. Haar keramiek wordt wereldwijd verkocht en ze ontwierp o.a. glazen, bestek en pannen: alles wat zich rond de eettafel afspeelt.

NOG EENVOUDIGER MET 4 INGREDIËNTEN

  • slechts 4 ingrediënten
  • weinig werk
  • snel klaar
  • heerlijke, volwaardige gerechten die verzadigen
  • wie overgewicht heeft, zal ervan afslanken

Pascale Naessens is de leading lady als het gaat over eenvoudige en gezonde voeding. In haar elfde boek focust ze meer dan ooit op heerlijke recepten met een minimum aan ingrediënten en werk. Zo bewijst ze eens te meer dat gezonde voeding haalbaar is voor iedereen.

De gerechten worden gepresenteerd op mooi gedekte tafels en op een warme, sfeervolle manier in beeld gebracht. De recepten zijn ingedeeld volgens duur van de bereiding: klaar in 10,15,20 of 25 minuten.

SBN 9789401455527 | Hardcover |
224 pagina’s | € 25,99

angelique_vlieg

angelique_vlieg

Owner/Founder Shopaholiek/ShopaholiekMama at Shopaholiek Kids Fashion & Lifestyle online magazine
45+, getrouwd, 4 kinderen. Woonachtig in Dubai. Niet te serieus, beetje chaotisch en altijd in voor wat leuks.
angelique_vlieg

Latest posts by angelique_vlieg (see all)

About angelique_vlieg

45+, getrouwd, 4 kinderen. Woonachtig in Dubai. Niet te serieus, beetje chaotisch en altijd in voor wat leuks.

View all posts by angelique_vlieg →

Geef een antwoord