Nieuwe trend: textielposters

Zo zonde dat de mooiste foto’s of alleen op mijn instagram staan te pronken of nog erger: ze blijven tot in den treure in mijn photo-app. Zonde. Sommige foto’s zijn echt wel de moeite waard om een mooi plekje te geven in je huis-, of slaapkamer. Of de gang. Wat jij wilt!.

Canvas is leuk, maar daar ben ikzelf inmiddels wel op uitgekeken. Leuker is om je foto te laten printen op aluminium, plexiglas, hout of zelfs als fotobehang. Is wel wat prijziger maar echt superleuk! Dat laatste staat nog steeds op mijn verlanglijstje maar daar  moet je dus wel een superfoto voor hebben die je levensgroot op je muur kunt plakken. Echt wel heel erg gaaf!

Zelf vind ik op dit moment de textielposters met houten latten erg leuk, zeker voor in een slaapkamer. Misschien ken je ze nog wel van vroeger, toen je nog op school zat: oude schoolprenten. Bij aardrijkskunde hingen er oude wereldkaarten, zoals de schoolkaart Europa. Bij biologie hingen er antieke schoolplaten met planten en dieren en bij Nederlands hing er een schoolplaat met alle kleine letters en hoofdletters van het alfabet, weet je nog?: aap, noot, Mies. Ik kan het zo nog opdreunen.  Deze herinnering aan vroeger kun je nu weer terug in huis halen met de vintage schoolplaten, die je tegenwoordig gemakkelijk kunt bestellen op FotoCadeau. Hier vind je een groot assortiment canvas poster afbeeldingen, die afgedrukt kunnen worden op de schoolprenten. Maar… nog leuker is om een foto op schoolplaat te laten printen , zoals ik heb gedaan met deze van Eva.  De kwaliteit van de canvas die ze gebruiken is echt van hele mooie kwaliteit, en een echte eyecatcher. Ik heb dit keer voor een grote variant gekozen van 90×120: Die krijgt een mooi plekje in haar slaapkamer.

Bestellen gaat overigens echt heel simpel.  Het kiezen van de juiste foto duurt vaak het langst. Zal ik nou deze… of toch liever die… en dan liggend, of toch liever staand. Heb je die keuze gemaakt dan is het echt zo gepiept. Ook kun je er nog voor kiezen om je foto te laten controleren, zodat je zeker weet dat er een perfect sieraad aan de wand hangt. Binnen een paar dagen heb je dan je bestelde item in huis.

Wat doe jij met je foto’s? Want buiten dat je ze kunt afdrukken op verschillende manieren kun je je foto ook laten bedrukken op leuke cadeau-artikelen. Altijd leuk om een fles wijn te geven met een leuke foto van bijvoorbeeld de jarige. Ook blijft een mok met foto van de kinderen leuk voor bijvoorbeeld de oma’s en de opa’s.

 

 

 

 

angelique_vlieg

angelique_vlieg

Owner/Founder Shopaholiek/ShopaholiekMama at Shopaholiek Kids Fashion & Lifestyle online magazine
45+, getrouwd, 4 kinderen. Woonachtig in Dubai. Niet te serieus, beetje chaotisch en altijd in voor wat leuks.
angelique_vlieg

About angelique_vlieg

45+, getrouwd, 4 kinderen. Woonachtig in Dubai. Niet te serieus, beetje chaotisch en altijd in voor wat leuks.

View all posts by angelique_vlieg →

Geef een reactie