Mode is niet moeilijk – aldus Janice

Mode

Stap in de wereld van de mode volgens Janice

Modeontwerper Janice, bekend van zijn commentaar bij SBS Shownieuws en LINDA.tv, komt met het antwoord op de vraag waar iedere vrouw wel eens mee worstelt: Wat moet ik aan? Mode lijkt vaak heel ingewikkeld en je denkt al snel dat je er nou eenmaal niet zo veel verstand van hebt, maar volgens Janice is niks minder waar. In Mode is niet moeilijk, verkrijgbaar vanaf 15 juni, laat hij zien hoe je kunt ontdekken welke stijl bij jouw figuur past en hoe je er vervolgens voor kunt zorgen dat je je aan die stijl houdt.

Als echte mode-vakman weet Janice als geen ander hoe mode werkt en wat het voor je kan doen. Hij probeert je niet zijn stijl op te dringen, maar je je eigen stijl te laten vinden. Bomvol tips en adviezen, schetsen, do’s en dont’s en een verklarende woordenlijst van onnodig moeilijke mode-woorden is Mode is niet moeilijk hét boek voor iedere vrouw die wil begrijpen wat haar staat en waarom.

Afgelopen week bij de Modefabriek heb ik nog even kort gesproken met Janice en zijn nieuwste collectie bekeken, wordt vervolgd!

The Perfect Dress
Janice vergeet ook zijn passie voor jurken niet. Naast alle tips en adviezen, bevat het boek een speciaal hoofdstuk over én een patroon voor the perfect dress.

 

Janice is een bekende Nederlandse modeontwerper, lifestyledeskundige bij LINDA.tv en KNIP magazine, met een eigen ready to wear collection. Hij maakte enkele jaren geleden zijn debuut op televisie bij Project Catwalk. Sindsdien is hij een veelgevraagd expert die zijn mening over mode en wat er gedragen wordt op vakkundige en charmante wijze overbrengt in diverse tv-programma’s. Hij heeft dan ook een duidelijke mening over wat welk type vrouw mooi staat. Voor Janice is kleding meer dan alleen maar een omhulsel, het is een verlenging van je persoonlijkheid.
‘Iedere vrouw die de juiste jurk aanheeft, zal dat ook gelijk uitstralen.’

RECENSIES:

‘Als echt modefreak moest ik dit boek hebben. Ik hou ervan. Leuk voor op de koffietafel, maar eigenlijk gewoon een boek die elke fashionata in haar kast moet hebben’. Angelique Vlieg ShopaholiekMama

 

 

 

 

 

ISBN: 978 90 00 36200 4, € 20,-. ISBN EBOOK: 978 90 00 36414 5 € 12,99. Verkrijgbaar via Spectrum Uitgever.

Coverphoto: Shutterstock

angelique_vlieg

angelique_vlieg

Owner/Founder Shopaholiek/ShopaholiekMama at Shopaholiek Kids Fashion & Lifestyle online magazine
45+, getrouwd, 4 kinderen. Woonachtig in Dubai. Niet te serieus, beetje chaotisch en altijd in voor wat leuks.
angelique_vlieg

About angelique_vlieg

45+, getrouwd, 4 kinderen. Woonachtig in Dubai. Niet te serieus, beetje chaotisch en altijd in voor wat leuks.

View all posts by angelique_vlieg →

Geef een reactie