Valentijnskado! Kadotip voor de mannen!

Valentijnskado

Hebben jullie al een Valentijnskado voor de mannen?

Het is nu echt aftellen naar Valentijnsdag, maar jullie zijn nog niet te laat voor een origineel mannenkado! Wat hebben jullie zelf in gedachte? Anders hebben wij alsnog een tip voor jullie! Ik zie bij de lingeriezaken de etalages altijd rood kleuren tijdens deze weken, dus kennelijk kopen onze mannen graag rode lingerie voor ons… Misschien is het dan ook aan ons om onze mannen in een hippe boxer te stoppen. Ons oog wil uiteindelijk toch ook wat;)?

Dus: Get your man some balls!

Vergeet dan ook het bierpakket, de chocoladeharten en het culinaire uitje. Ga dit jaar voor een persoonlijk cadeau; twee boxers van Bolas Underwear in een leuke verpakking. Dit Valentijnspakket bestaat uit twee boxers uit de stoere Rock collectie te weten de bestseller Rockstar – Roses die perfect bij de gelegenheid past. En de Chili – Red, voor wat extra vuur en passie! Zo kun je jouw vlam zich een echte Rockstar laten voelen.

Bij Bolas kun je nu zelfs je online bestelde Valentijnsgift helemaal personaliseren met een handgeschreven kaartje. Kleine moeite dus met een heel groot resultaat! Maar heb je liever één short en wat wat minder heftig? Kies dan voor een short uit de basic line van BOLAS. Deze zijn nooit uit de mode en staan iedere man. Ze zijn verkrijgbaar in grijs, blauw, groen en zwart.

BOLAS shorts kenmerken zich door unieke designs en optimaal comfort. Verder zijn ze voorzien van een double layered kruisstuk (nooit meer gaatjes down under) en ultrazachte waistband.

Twijfel dus niet langer en scoor jouw ultieme Valentijnscadeau via www.bolasunderwear.com/shop/gifts.

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord