Nieuwe revolutie van Medik8: Vitamine A serum

Sensationeel van Medik8 

Afgelopen 11 oktober mochten wij aanwezig zijn bij de officiële lancering van een nieuw sensationeel serum van Medik8. Na 3 jaar onderzoek kondigt Medik8 de lancering aan van r-Retinoate, een nieuw type vitamine A. Medik8 is op dit moment de enige die deze ongelooflijke formule bezit en heeft hier voorlopig 3 jaar patent op voor anderen deze mogen kopiëren! De resultaten van het voor- en nagebruik zijn verbluffend, zou het dan echt kunnen zonder botox?

Retinyl Retinoate huidverjongingscrème (r-Retinoate in het kort) is een echte doorbraak in de anti-ageing huidverbetering. Zoals we allemaal weten, is retinol geliefd bij artsen, beauty bloggers en huidverzorgingsliefhebbers over de hele wereld. Het is het grootste publieke geheim dat niets zonder recept de tekenen van huidveroudering kan verbeteren zoals retinol dat kan. In feite komt bijna niets zelfs maar dichtbij. En toch heeft retinol verbeterpunten. Bekend is dat retinol de huid kan irriteren. Voor sommige retinol-gebruikers is de sterkte van retinol om zichtbare effecten op de verouderde huid te hebben, te hoog. Zij krijgen een jeukende huiduitslag of bepaalde huidgebieden worden te droog. Klanten kunnen dit als tijd- en geldverspilling ervaren. Dus heeft Medik8 besloten hier iets aan te doen en is deze geweldig nieuwe molecuul ontdekt.

r-Retinoate van Medik8 is klinisch bewezen achtmaal beter dan retinol, echter zonder de irritatie. r-Retinoate kan overdag alsook ’s nachts worden toegepast zonder verlies van resultaat. Deze formule heeft een lichte crème-serumtextuur, het absorbeert snel en hydrateert de huid met een aangename geur. Het is ontwikkeld middels een exclusieve samenwerking met een Koreaans superlaboratorium alwaar het door middel van ruwe technologie tot een prachtig hoog presterend eindproduct is gemaakt. Het actieve ingrediënt moet bewaard en getransporteerd worden bij een temperatuur van -20°C om ervan verzekerd te zijn dat het fris en krachtig in de Medik8 laboratoria arriveert. Zo blijven de anti-ageing resultaten gemaximaliseerd.

De wetenschap achter retinyl retinoate is gepubliceerd in diverse gerespecteerde vakbladen inclusief een klinische studie in het vooraanstaande British Journal of Dermatology. Uit dit onderzoek bleek dat indien retinyl retinoate tweemaal per dag wordt toegediend, dit tot meer significante resultaten leidt dan bij toediening van het placebo of de hogere sterkte retinol in de behandeling tegen rimpels. Belangrijk is dat geen ernstige bijwerkingen werden waargenomen. In de studie werden de rimpels geëvalueerd door twee dermatologen, gebaseerd op een globale beschadigde score. Na 12 weken was de gemiddelde beschadiging verbeterd voor alle patiënten aan de retinyl retinoate behandelde zijde, in vergelijk met de placebo behandelde zijde. Na slechts 8 weken was bij 86% van de patiënten die met retinyl retinoate behandeld waren, de schade verminderd in tegenstelling tot 59% bij de retinol-gebruikers.

En er is meer. Afgezien van de irritatie, is zijn lichte instabiliteit een ander nadeel van retinol. Retinol wordt inactief in zonlicht. Dit is de reden waarom gerenommeerde merken adviseren om retinol slechts ’s nachts te gebruiken. Aangezien steeds meer bewijs aantoont dat retinol niet alleen collageenschade herstelt maar tevens collageen beschermt tegen UV-vernietiging, zou het gebruik van retinol overdag zeer gunstig zijn. r-Retinoate bezit ook die eigenschap.

Met het gemak van het gebruik van slechts één product in plaats van een hele collectie voor de huidververbetering van zowel overdag als ’s nachts, is r-Retinoate een antwoord op een hele reeks van huidverouderingsproblemen; van fijne lijntjes en rimpels tot verlies van stevigheid, elasticiteit en ook de huidteint. Het is geschikt voor de meest gevoelige huid en kan gebruikt worden voor aanbrengen van zonnebrandcrème en make-up. r-Retinoate van Medik8 gebruikt slechts ingekapseld retinyl retinoate hetgeen net als retinol gepatenteerd is in de hele wereld. Zoals gepubliceerd, werkt de ingekapselde vorm vier keer sneller met resultaten zichtbaar na slechts vier weken gebruik en het heeft meerdere andere voordelen.

Deze baanbrekende innovatie betekent dat de anti-ageing-kracht van retinol nu beschikbaar is voor vrijwel iedereen. Hoe gaaf is dat?

r-Retinoate zal beschikbaar zijn vanaf oktober 2016 bij Medik8.

r-Retinoate is de winnaar van de Beste Anti-Ageing Moisturiser in de Cosmopolitan Beauty Awards 2016.

Het doel van Medik8 is om het meest succesvolle cosmeceutical merk te worden. En zoals verteld tijdens de introductie van r-Retinoate: ‘Er komt nog veel meer!’

Ik ben verslaafd aan alle producten van Medik8 en zal ze op de voet blijven volgen. Vooralsnog ga ik nu aan de slag met r-Retinoate en erg benieuwd wat dit voor mij betekent.

Enthousiast geworden, google snel naar Medik8!

fullsizerender-96
Hans Bolder, Director HB Care BV

fullsizerender-97

 

 

 

 

 

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie