Caveman Run

De ultime uitdaging voor sportliefhebbers!

Ben je niet vies van een beetje water, modder, zweet, kortom compleet er doorheen gaan? Dan is de Caveman run op jouw lijf geschreven. Om zo iets een keer mee te maken, lijkt mij in ieder geval echt geweldig, terwijl ik weet dat velen mij ook aankijken met een blik “die is gek, wij gaan mee, maar voor de Desperados!”

De Caveman run vindt plaats op 25 juni aanstaande in Valkenburg. De grotten, de Geul, bossen en de bekende Cauberg in Valkenburg zijn de scene voor een ‘run’ zonder limieten! Vele obstakels zal je moeten nemen om de finish te halen. Hierbij staan jouw kracht, modder, water, maar vooral uithoudingsvermogen centraal.

Je kunt kiezen uit een parcours van 6, 9, 12 of 18 kilometer, ik zou zeggen voor ieder wat wils! Houdt er wel rekening mee dat door de hoogteverschillen en doorgang door de mervel-grotten er altijd een extra uitdaging op de loer ligt!

Cavemanrun 2016 (3)
Het zal een fysieke en mentale test voor je zijn, die vraagt om kracht, conditie, volharding en teamspirit. Letterlijk dus met je tong op je schoenen de finish halen! Maar bedenk dat er een enthousiast publiek je aanmoedigt, heerlijke beats gedraaid worden die je er doorheen slepen en er een fantastisch feest bij de finish op je wacht!

Als je mee gaat doen, vat ik even samen wat je mag verwachten voor Euro 35:

– Een uniek parcours met ingrediënten zoals heuvels, water, grotten en modder;

– 25 obstakels afhankelijk van de afstand;

– Publiek en DJ’s die je er doorheen slepen;

– Zorg / EHBO gedurende het gehele parcours;

– Warme en koude douches na deze ultieme test;

– Het unieke Caveman T-shirt!;

– Een waanzinnige atmosfeer gedurende het gehele parcours en bij het eindfeest!

Al met al beloofd dit dus echt een unieke ervaring te worden als je van een beetje uitdaging houdt!

Zijn jullie nieuwsgierig geworden naar de Cavemanrun? Laat het ons ook weten op info@shopaholiek.nl, misschien kunnen we een team vormen als je niet alleen wilt gaan! Overige informatie kun je krijgen op info@caveman-run.nl en op CAVEMAN-RUN.

Succes!

Cavemanrun 2016

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie