Budget shoppen

Superfoods @Action!!!

Meerdere keren zie ik berichten voorbij komen van budget kleding of goedkope schoenen scoren. En even serieus, we zijn hier toch allemaal gevoelig voor? Dus nu is het mijn beurt;). Ik liep vandaag bij de Action om nog even een cadeautje te verzinnen, het is nu eenmaal een leuke winkel, met leuke hebbedingen. Maar daarnaast hebben ze ook veel merkartikelen, die uit Duitsland komen en bij hun veel goedkoper zijn, dan bij gerenommeerde drogisterijen of supermarkten. Ik ga er in ieder geval graag naar toe.

Maar hoe leuk is dat, ik snap eigenlijk niet waarom ik dat niet eerder heb gezien. Een hele schap met superfood artikelen en gezonde snacks. En even niet vergeten cocoswater voor de smoothies, die bij Albert Heijn gewoon 3,50 Euro kost en hier 1,79 Euro. Ik werd er helemaal blij van en ging te keer.

Ze hadden ook een goede mix voor de start van de dag: Een mix van Havermout, Kokos en Moerbeien en een mix van Lijnzaad, Chia en Sesam. Daarnaast als snack tussendoor  heerlijke crackers van pompoenpitten en lijnzaad. Het verdween allemaal in mijn boodschappenmandje. De twee mixen ga ik zelf trouwens ook weer mixen, het wordt dus een grote mix. Deze maak ik ’s ochtends aan met magere yoghurt of magere kwark, beetje zoetstof en klaar is jouw super start ontbijt.

Overigens als je voor Koningsdag nog niets in het Oranje hebt kunnen scoren, dan is dit ook de “place to be”!

Ik hoop dat ik jullie ook een beetje enthousiast heb kunnen maken en wellicht zien we elkaar gauw bij de Action;)! Een heleboel leuk mix tips met Superfoods staan in het te winnen boek Superfood Smoothies, check onze site hiervoor, de actie loopt tot en met zondag 10 april 2016.

Succes!!

2016-04-08 11.54.08

2016-04-08 11.53.55

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie