Supertrash wordt ST Studio!

Super vrouwelijk, prachtige belijning: ST Studio it is!

Na een intensieve, snelle verbouwing van de winkel van Supertrash op de Meent in Rotterdam was daar op 3 februari jl. de presentatie van de nieuwe lijn van Olcay Gulsen.

Ik was erg benieuwd naar deze nieuwe aanpak, gezien ik erg fan ben van Supertrash. Ik kon me alleen maar bedenken en hopen dat er niet te veel veranderd zou worden. Maar wat blijkt: de nieuwe trend is geweldig.

ST Studio staat voor vrouwelijk, mooie belijning en eenvoud. Mooiere stoffen, betere kwaliteit is hetgeen ik aantrof in Rotterdam. ST studio geeft de vrouw een prachtige look, het toont karakter.  Zoals ST Studio het omschrijft is dat de vrouw die deze kleding draagt, zichzelf durft te tonen. Een vrouw is niet alleen prachtig en mooi van de buitenkant, de vrouw straalt omdat ze energie krijgt om hoe ze zich voelt. Ofwel de kleding laat de vrouw stralen waardoor je niet alleen de buitenkant van de vrouw ziet, maar ook het innerlijke. Dat is wat ST Studio graag wil laten zien, het meer is dan kleding en ik vind dat ze daarin geslaagd zijn!

2006-03-19 18.48.00
Het label ST. Studio is naar mijn idee tijdlozer en luxueuzer dan Supertrash. Overigens wat fijn is dat het nieuwe label een standaard aantal artikelen krijgt waar dan natuurlijk weer heerlijk mee te combineren is. Kleding van het merk Supertrash blijft overigens wel bestaan als wholesale-merk en is via andere winkels internationaal te koop.

De Supertrash-oprichtster, die ook kleding verkoopt onder het modelabel Olcay Gulsen, begint naar eigen zeggen met een nieuw merk omdat zijzelf en haar doelgroep zijn veranderd. Supertrash is op jongeren en trends gericht, terwijl ST. Studio mikt op vrouwen tussen de 30 en 45 jaar, met betere materialen en meer service.

Dit jaar zullen de dertig winkels hun make-over krijgen. Daar zitten enkele winkels in Bijenkorf-warenhuizen tussen, en zelfstandige winkels in Nederland, België, Groot-Brittannië, Hongkong en het Midden-Oosten.

De website van Supertrash is al omgetoverd naar het nieuwe label, dus laat je betoveren door de nieuwe collectie van ST Studio.

2006-03-19 18.58.18

 

2006-03-19 18.48.08

 

2006-03-19 18.54.11

 

2006-03-19 18.51.09

 

2006-03-19 18.48.42

 

 

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord