Let’s Move for a Better World!

Wereldwijde challenge van Technogym

Van 1 tot 19 maart 2016 zullen leden van sportscholen over de hele wereld elkaar uitdagen en hun krachten bundelen door de door hen verrichtte bewegingen op de apparatuur van Technogym om te zetten in de zogenaamde MOVE’S en vragen op deze manier aandacht voor een gezondere levensstijl.

126485-cfa9d828-edaf-4da6-979a-dac50abf7da6-let_s_2520move_2520for_2520a_2520better_2520world_2520-_2520logo-original-1396273112

De MOVE’s van de deelnemers – Technolgym’s eenheid om beweging te meten – zullen worden bijgehouden in de mywellnesscloud van Technogym. Het eerste cloud based open platform van de industrie. De drie meest actieve sportscholen in ieder deelnemend land – degene die de meeste MOVE’s weten te verzamelen – winnen de mogelijkheid om kinderen in hun nabije omgeving actiever te laten worden door de Technogum apparatuur te doneren aan een school naar keuze. Er zullen tevens prijzen uitgeloofd worden aan de deelnemer die het meeste heeft bijgedragen aan deze challenge.

De Let’s Move for a Better World Challenge is een mooie kans voor sportscholen om nieuwe leden te werven, zeker ook met hulp van bestaande leden die tijdens het trainen en het online delen van hun ervaringen een viral effect zullen veroorzaken. Let’s Move for a Better World is ook een unieke en krachtige manier om loyaliteit en motivatie bij hun leden op te bouwen. Door de aandacht op de lokale omgeving van de sportschool te vestigen, creëert het een positieve saamhorigheidsgevoel dat mensen verenigt om samen een gemeenschappelijk doel te bereiken.

Tijdens de Let’s Move for a Better World editie van 2015 zagen deelnemende sportscholen indrukwekkende verbeteringen, het aantal bezoeken aan de sportschool steeg met 34%, het aantal nieuwe leden met 17% en meer dan drie kwart van de deelnemers zagen een toename in de betrokkenheid en motivatie van bestaande leden.

De Let’s Move for a Better World campagne belichaamt Technogym’s missie om welzijn wereldwijd te verbeteren. Technogym onderkent dat educatie van de jongere generatie cruciaal is om dat te bereiken en zo een duurzamere maatschappij gebaseerd op persoonlijke gezondheid te bouwen.

Technogym heeft in navolging van de 2015 editie grote ambities met Let’s Move for a Better World 2016. In 2015 werden de resultaten uit 2014 verdriedubbeld: 80.000 deelnemers verdeeld over 17 landen genereerden meer dan 315 miljoen MOVE’s, verbrandden totaal 140 miljoen calorieëen en maar liefst 20.400 kilo.

Check dus snel bij je eigen sportschool of ze aan deze challenge meedoen! Het resultaat is meer dan de moeite waard.

Voor meer informatie over de apparatuur, ga naar Technogym!

126487-e08abbd0-f65c-4db1-9ed0-3631b577ab37-let_s_2520move_2520for_2520a_2520better_2520world_2520-_2520leaderboard-original-1396273115

 

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie