Young skin: Demi test Bomb Cosmetics: Bath blaster en Lip Balm

Bath Blaster You can’t catch me en Lip Balm Read my Lips

Mijn moeder is echt een hugh fan van bruisballen, die baalde dan ook een tikkie dat juist ik deze mocht testen: en terecht, want ik heb heerlijk in bad gelegen met de Bath Blaster You can’t catch me. Deze bal heb ik voor kerst gekregen, er zitten namelijk ook glitters in, soort feestje in bad :). De bal ruikt echt heerlijk en zit vol met essentiële oliën.  Zodra de bal het bad geurde de hele badkamer heerlijk! Jammer dat ik dat niet kan laten ruiken in een blog 🙂

bombBomb Cosmetics is net zo oud als ik. Ze zijn in mijn geboortejaar 1998 begonnen in Engeland. Eerst met alleen bruisballen en inmiddels verkopen ze al in 70 landen. Naast deze heerlijke bruisballen verkopen ze nog meer leuk en lekkers voor in bad en sinds kort ook geurkaarsen. Daarnaast verkopen ze ook body- and beautyproducten zoals de Lip Balm.

Ik heb de Read my lips balm mogen testen. Deze ruikt naar passievrucht, citrus, caramel en perzik. Je lippen worden er echt heel erg zacht van! En de kleine verpakking past prima in mijn tas.

 

Heel belangrijke pluspunten van Bomb Cosmetics zijn,

  • Handgemaakt
  • Dierproefvrij
  • Met natuurlijke essentiële oliën
  • Verpakt met duurzaam en gerecycled verpakkingsmateriaal
  • Vervaardigd met zo natuurlijk mogelijke ingrediënten
  • Zonder parabenen
  • Met liefde gemaakt!

De Bath blaster shop je voor  € 3,50 en de Lip balm kost € 3,95.

Op de site van Young Beauty vind je nog veel fijne beautyartikelen speciaal voor de jonge huid.

Vanaf nu ga ik jullie af en toe wat dingen laten gezien op het gebied van Young Skin, dus voor de wat jongere dames/tieners.

Keep you posted,

xx

Demi

lips
Bomb Cosmetics read My Lips Lip Balm is een lippenbalsem met passievrucht en citrus. Het hart van perzik en room wordt gecombineerd met zoete karamel. Het maakt je lippen super zacht en glad!

SONY DSC

SONY DSC

 

SONY DSC

SONY DSC

 

bomb2
De Bath Blasters wi ik nu natuurlijk allemaal proberen!

 

angelique_vlieg

angelique_vlieg

Owner/Founder Shopaholiek/ShopaholiekMama at Shopaholiek Kids Fashion & Lifestyle online magazine
45+, getrouwd, 4 kinderen. Woonachtig in Dubai. Niet te serieus, beetje chaotisch en altijd in voor wat leuks.
angelique_vlieg

About angelique_vlieg

45+, getrouwd, 4 kinderen. Woonachtig in Dubai. Niet te serieus, beetje chaotisch en altijd in voor wat leuks.

View all posts by angelique_vlieg →

Geef een reactie