Fit, fitter, fitst! In perfecte conditie met Ellen Hoog!

Fit, fitter, fitst! Met Ellen Hoog!

Al talloze kookboeken kwamen voorbij, maar onlangs viel mijn oog op een boek van Ellen Hoog. Een vriendin wees mij er eigenlijk op, die samen met haar man een sportschool runt. Daar kom ik later nog wel eens op terug. Gezien ons hele gezin om hockey draait, had het boek mijn interesse gewekt. Voor wie Ellen Hoog namelijk niet kent, zij speelt in het Nederlandse hockeyteam!

Voeding heeft sowieso al jaren mijn aandacht en ben dan ook altijd in voor nieuwe ideeën. Goed en vers eten is ons motto. Ik was dan ook erg verrast door de heerlijke recepten en gevarieerde work-outs. Ik kom niet zoveel beweging te kort, dus het ging mij met name om de recepten.

Naast het feit dat je misschien een paar kilootjes kwijt wilt, gaat het vooral om de vitaminen en de energieke waardes die in de recepten zitten. Thuis hebben we er 1 die zijn kalium moet aanvullen en een dochter die moet herstellen van Pfeiffer. Dan geldt maar 1 ding: kijken wat je weet. De resultaten zijn overigens het verbluffende bewijs dat het daadwerkelijk zo is: Mijn man zijn kaliumwaardes zijn prima op het moment en mijn dochter heeft na drie weken al weer bijna een hele wedstrijd gehockeyd. Het is puur het resultaat van “hoe ga je met je lijf om;)!”

Dan rijst er bij velen de vraag: ‘is het dan geen gedoe die recepten?’ Nee. Eerlijk is eerlijk, natuurlijk moet je even een boodschappenlijstje maken, maar eenmaal alles in huis en alle ingrediënten gewoon bij de supermarkt te koop, kun je heerlijk aan de slag. Allemaal recepten die niet moeilijk zijn en niet te veel tijd vergen. En het belangrijkste: je voelt je er zo lekker bij.

Vooral de smoothies zijn fris en geven je ‘s ochtends een echte wake-up call! Het vijgenbrood geeft zoveel energie dat je op 1 @ 2 sneden een heel eind komt op de dag. Ook de repen of tussendoortjes zijn zo gefikst en je hebt direct genoeg voor een paar dagen! Mijn ervaring is dat de recepten dus makkelijk te bereiden zijn en je een ongelooflijk goed gevoel geven de hele dag door.

Je voelt je fitter dan fit!

Wil jij meer info over dit boek? Klik dan hier: Ellen Hoog, In perfecte conditie.

Marieke

IMG_9388
Een aanrader dit boek!
IMG_9362
Die smoothies zijn echt heerlijk! Probeer ze zeker eens.
IMG_9352
Ziet dit er goed uit of niet?
Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie